Ανησυχία για τον Αλέξη Κούγια…

Ένα περίεργο δελτίο τύπου έπειτα από 50 χρόνια μάχιμης δικηγορίας

Must Read

Η δίκη Λιγνάδη φαίνεται να έχει επηρεάσει βάναυσα τον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Από το δικηγορικό του γραφείο εστάλη ένα ακατάληπτο δελτίο τύπου, που στην αρχή θεωρήθηκε τρολιά για να πληγεί η εικόνα του λειτουργού της δικαιοσύνης.

Η πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι είναι διαφορετική. Το επίμαχο δελτίο τύπου όντως εστάλη από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και μάλιστα φαίνεται ότι έχει γραφεί από τον ίδιο!

Το κείμενο λοιπόν το οποίο εμπεριέχεται στην ανακοίνωση, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γραφτεί από έναν μαθητή γυμνασίου. Όχι απαραίτητα της τελευταίας τάξης. Είναι ασύντακτο, πραγματικά δεν βγάζει νόημα, χρειάζεται μάλιστα μεγάλη προσπάθεια έστω και να το αναγνώσει κανείς, αφού παραπέμπει σε αυτόματη μετάφραση της Google σε κείμενο διαλέκτου της Άπω Ανατολής.

Είναι δυνατόν μετά από μισό αιώνα μάχιμης δικηγορίας ένας Τιτάνας μόρφωσης και ευφράδειας να συντάσσει ένα κείμενο που θα το επέπληττε ακόμα και ο ομογενής Βασίλι της Αζόφ που μίλησε πρόσφατα στη Βουλή με διπλή μετάφραση;

Για ευνόητους λόγους λοιπόν, σεβόμενοι την μακρά ιστορία του Αλέξη Κούγια η οποία χάνεται στα βάθη των δεκαετιών, δεν θα δημοσιεύσουμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Προτιμούμε να θυμόμαστε τον κορυφαίο ποινικολόγο, ως κορυφαίο ποινικολόγο και όχι ως συντάκτη αιτήματος ασύλου σε μετάφραση γλωσσικού ιδιώματος της Μεσοποταμίας υπό εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This