Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι – Είναι υπόδικος για ναρκωτικά

Must Read

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγήθηκε ο 30χρόνος ο οποίος κλώτσησε ένα αδέσποτο γατάκι, αφού πρώτα το δελέασε δίνοντάς του ένα ψάρι, ενώ βρισκόταν με την παρέα του σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού.

O άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα στο σπίτι του στην Λιχάδα κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας αποφάσισε την παραπομπή του για πλημμέλημα. Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 30χρονος μπήκε συνοδευόμενος από αστυνομικούς στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας, λίγο μετά τις 10.40, ενώ δεν απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Οι αρχές των ταυτοποίησαν από το τατουάζ στο πόδι του, το οποίο φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε ο φίλος του Μανώλης Καραμανώλης και στο οποίο ακούγονται υπόλοιποι της παρέας να γελούν με την κακοποίηση του ζώου. 

Ο 30χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είναι σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών είχε συλληφθεί το 2017 για μεταφορά 67 κιλών κάνναβης από την Ηγουμενίτσα. Τότε προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος ζει στην Αθήνα, ωστόσο αυτές τις ημέρες φιλοξενούνταν από μια φίλη του στην περιοχή Λιχάδα της Εύβοιας. 

Φωτο: evima.gr

Δείτε επίσης: Μανώλης Καραμανώλης για το βίντεο με την γάτα: «Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This