Ελεύθερος με εγγύηση ο Στηβ Μιλάτος: «Εκείνη μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και…»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Ισχυρίστηκε ότι η 21χρονη ήθελε να συνευρεθεί μαζί του

Must Read

Με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί, ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία Βρετανίδας τουρίστριας για βιασμό στη Ρόδο, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο γνωστός πρώην παίκτης του Ελληνικού Big Brother αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη τουρίστρια η οποία βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο μαζί με φίλες της και διασκέδασε στη Λίνδο, ισχυρίζεται ότι, ο 30χρονος της ζήτησε να φύγουν μαζί από το νυχτερινό μαγαζί όπου ο ίδιος εργαζόταν για να πάνε σε ένα κλαμπ. Εκεί συνέχισε να την παρενοχλεί και στη συνέχεια την οδήγησε σε απόμερο σοκάκι, όπου την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις.

Η 21χρονη υπεβλήθη σε ιατροδικαστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια βιασμού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο της, αυτό δεν σημαίνει ότι η 21χρονη δεν έχει υποστεί όσα κατήγγειλε. Επιπλέον, παραγγέλθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς φέρεται ότι η 21χρονη επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Τι είπε στην απολογία του ο Μιλάτος

Στην απολογία του ο 30χρονος υποστήριξε ότι το βράδυ της 24ης Μαϊου 2022 ήταν στην εργασία του και γύρω στις 00:00 π.μ. επισκέφθηκε το κατάστημα η 21χρονη με τις φίλες της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγγέλλουσα και οι φίλες της συζητούσαν με τους θαμώνες και το προσωπικό και στη συνέχεια 21χρονη τον ρώτησε το όνομά του και ζήτησε να της δώσει τον λογαριασμό στου στο Instagram.

Ο Μιλάτος υποστήριξε ότι η 21χρονη τον ρώτησε πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και εκείνος τους πρότεινε το μαγαζί  που μένει ανοιχτό έως αργά. Η ίδια τον ρώτησε αν θα περάσει από εκεί, και εκείνος απάντησε καταφατικά.

Λίγο αργότερα μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Μιλάτος, η ίδια του έστειλε και μήνυμα στο οποίο τον ρωτούσε πότε θα περάσει από το μαγαζί. Όταν μετά από μισή ώρα έφτασε μαζί με φίλους του, η 21χρονη και οι φίλες της κάθισαν μαζί τους.

Έπειτα, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι η καταγγέλλουσα, αφού συζήτησε με άλλους άνδρες επέστρεψε και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά. Ο ίδιος στη συνέχεια τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου για να είναι μόνοι τους και εκείνη δέχτηκε.

Τελικά βρέθηκαν σε ένα σπίτι υπό κατασκευή μόλις 20 μέτρα μακριά από το μαγαζί, στην αυλή του οποίου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις. Ο Μιλάτος υποστήριξε ότι η 21χρονη του κατέβασε το φερμουάρ και του έκανε στοματικό έρωτα, ενώ όταν της ζήτησε να ολοκληρώσουν εκείνη δέχθηκε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η συνουσία κράτησε λίγο, επειδή άκουσε φωνές. Εκείνη την ώρα κατάλαβε ότι του είχε πέσει το σκουλαρίκι του και της είπε να επιστρέψει στις φίλες της, καθώς ο ίδιος θα έμενε για να το ψάξει.

Από τότε είπε ότι δεν την είδε ξανά και ότι την επόμενη μέρα ενημερώθηκε ότι είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος του για βιασμό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο κ. Π. Κοτρέτσος στην οποία αναφέρεται ότι δεν διαπιστώνονται σημάδια τα οποία να υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία. Αυτό σύμφωνα με τον 30χρονο, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του ότι η συνουσία διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ότι δεν υπήρξε κακοποίηση.

Αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της 21χρονης, ο ίδιος είπε ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά και από κανένα σημάδι στο σώμα της.

Δείτε επίσης: «Έτσι με βίασε ο Στηβ Μιλάτος» – Τι κατέθεσε η Αγγλίδα τουρίστρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This