Ο όρος του δικαστηρίου για τη γονική μέριμνα των παιδιών της δολοφονημένης Αΐντας

Πρόβλημα για τον αδελφό της που ανέλαβε την επιμέλεια

Must Read

Στους θείους τους ανατέθηκε η γονική μέριμνα των δύο παιδιών της 43χρονης Αΐντας που βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα στις 5 Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που ανακοινώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο θέτει ως όρο τα δύο παιδάκια, ηλικίας 6 και 10 ετών, να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας έχει συναινέσει σε αυτήν την απόφαση. Αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον αδελφό της αδικοχαμένης γυναίκας και τη σύζυγό του, οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στις ΗΠΑ, απ’ όπου ήρθαν στην Καβάλα όταν συνέβη η τραγωδία με τον 55χρονο πατέρα των παιδιών να στραγγαλίζει με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα τους, Αΐντα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη φαρμακοποιός βρισκόταν στην επιχείρησή της, στο χωριό Πηγές της Καβάλας, όταν πήγε ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος την τράβηξε στο καμαράκι. Τότε, ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε άγριος καβγάς και ο εκτός εαυτού άνδρας την άρπαξε από τον λαιμό με τα χέρια του. Ακολούθησαν τριάμισι μαρτυρικά λεπτά για την άτυχη Αΐντα, ώσπου να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο 55χρονος υπάλληλος σε εισπρακτική εταιρία, ο οποίος υπήρξε αθλητής στίβου και είχε υπηρετήσει ως κυανόκρανος στη Νότιο Αφρική, είχε ισχυριστεί ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά το έκανε από ερωτικό πάθος γιατί δεν ήθελε να χωρίσει με τη σύζυγό του, καθώς φοβόταν πως δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του. Οπως είχε γίνει γνωστό, έχει βίαιο παρελθόν, με απόπειρες στραγγαλισμού πρώην συντρόφου του και συλλήψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This