Οργισμένη η μάνα του Γρηγορόπουλου: «Προσβλητική η απόφαση για τη μνήμη του Αλέξανδρου»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είχαμε προειδοποίηση για αυτή τη μεθόδευση»

Must Read

Την οργή της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προκάλεσε η απόφαση του Εφετείου Λαμίας να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα και να αφεθεί ελεύθερος.

Η μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που έπεσε νεκρός από από σφαίρα του πρώην ειδικού φρουρού, έκανε λόγο για απόφαση που προσβάλλει τη μνήμη του παιδιού της:

«Εάν ζούσε ο Αλέξανδρος, την περασμένη Κυριακή θα έκλεινε τα 29 του χρόνια. Ο δολοφόνος του κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν νιώθω δικαιωμένη από την απόφαση. Είναι μια απόφαση προσβλητική για την ελληνική δικαιοσύνη, την ελληνική κοινωνία, είναι προσβλητική η απόφαση για τη μνήμη του Αλέξανδρου» δήλωσε η Τζίνα Τσαλικιάν μιλώντας στην ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, η συνήγορος της πολιτικής αγωγής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε ότι πρόκειται για μεθοδευμένη απόφαση: «απόφαση που δεν στέκεται κοινωνικά, νομικά, πολιτικά. Είχαμε προειδοποίηση για αυτή τη μεθόδευση. Οι ένορκοι με μεθόδευση του δικαστηρίου, δεν άκουσαν μάρτυρα, δεν ξέρουν την υπόθεση, παρά μόνο όσα τους είπαν οι τακτικοί δικαστές». 

Από πλευράς του ο συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα Ανδρούλας Αλευράς ανέφερε: «Είναι ιστορική απόφαση, αποτυπώνει το κοινό περί δικαίου αίσθημα γιατί την έλαβαν οι ένορκοι».

Δείτε επίσης: Ελεύθερος ο Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This