Στα Δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης – «Θα τα πούμε μετά»

Κατηγορείται για σωματική βία, απειλές και εξύβριση

Must Read

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου της Βαρβάρας Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής την ώρα που έμπαινε στο κτήριο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, δήλωσε στους δημοσιογράφους «Θα τα πούμε μετά».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής, η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, και ο τραγουδιστής συνελήφθη. Το πρωί του Σαββάτου, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο από το οποίο έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

https://www.youtube.com/watch?v=sEAbNU0PeuE

Περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα είπε ότι βρίσκονταν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ’ έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω» κατέθεσε η Βαρβάρα Κίρκη και συμπλήρωσε: «Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=WLGzpj4RHS8&feature=emb_title

Υποστηρίζει ότι την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν

Όπως είπε ο τραγουδιστής την ζήλευε και αρκετές φορές της έχει φερθεί κακοποιητικά στο παρελθόν.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα νε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν είμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει» είπε στην κατάθεσή της και συνέχισε:

Αδαμαντίδης Κίρκη

«Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν. Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Η καταγγέλλουσε υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη για τις προαναφερόμενες πράξεις. Τέλος, ζητά να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών όπου συνέβησαν όσα καταγγέλλει.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι ο εντολέας του είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι οι πρώην σύντροφοί του τον εκμεταλλεύονταν, επειδή ενδιαφέρονταν μόνο για το πορτοφόλι του.

«Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης» είπε με νόημα ο Αλέξης Κούγιας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το δικηγορικό γραφείο του τονιζόταν ότι η Βαρβάρα Κίρκη δεν έδινε στον τραγουδιστή τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This