Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο γνωστός τραγουδιστής

Must Read

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστής έξω από χαρτοπαικτική λέσχη σε περιοχή των Αμπελοκήπων και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αλίμου, όπου υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αρνείται τις κατηγορίες και υπέβαλε και εκείνος μήνυση στην Βαρβάρα Κίρκη για ψευδή καταμήνυση. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο λαϊκός τραγουδιστής παραμένει στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο το πρωί.

Η φιλία που έγινε δεσμός

Την σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες η Espresso. Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης.

Σύντομα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια δυνατή φιλία, ενώ στην πορεία οι δυο τους ήρθαν κοντά και οι κοινές τους (διακριτικές) εμφανίσεις ήταν όλο και πιο συχνές. Η φιλόζωη καλλονή απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι το περασμένο έτος, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια, χωρίς όμως να έχουν πάρει διαζύγιο: «Τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται» είχε πει χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This