Αναστασία Στεφάνοβα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είχα καλέσει την αστυνομία 7 φορές – Με χτυπούσε μπροστά στα παιδιά μας»

«Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος δεν είναι αυτός που είναι έξω... Με χτύπαγε, σήκωνε χέρι»

Must Read

Η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη μίλησε στην εκπομπή «το Πρωινό» για την κακοποίηση που υποστηρίζει ως είχε υποστεί από τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη και δικάζεται μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Η Αναστασία Στεφάνοβα είπε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς έχουν συμβεί και θέλω να πω την αλήθεια. Εγώ έζησα 15 χρόνια με τον Θέμη και κάναμε και δύο παιδιά και έφυγα πέρυσι, αθόρυβα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα γιατί συνέβησαν και σε εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος δεν είναι αυτός που είναι έξω… Με χτύπαγε, σήκωνε χέρι. Είχα καλέσει και την αστυνομία αλλά είχα κάνει και μήνυση, στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Πάνω σε έναν καυγά με χτύπησε κι εγώ προχώρησα σε μήνυση. Μετά από αυτό το περιστατικό, ξαναέγινε και άλλες φορές.  Είχα καλέσει την αστυνομία 7 φορές, με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά μας».

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη, η Αναστασία Στεφάνοβα, είπε πως το ξέρει «γιατί την πήρα η ίδια και μου το είπε και με ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και σε μένα».

Τέλος, σχολίασε πως «όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, συμβαίνουν δυστυχώς άσχημα πράγματα σε κάποια σπίτια».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This