Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη φραστική επίθεση

Μπήκε από την είσοδο που έμπαινε όταν ήταν προφυλακισμένος

Must Read

Από την πίσω πόρτα μπήκε στο δικαστήριο σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Υπενθυμίζεται πως εχθές κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, υπήρξε φραστικό επεισόδιο με πολίτη.  

«Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς», φώναξε χθες ο άνδρας μόλις είδε τον Πέτρο Φιλιππίδη να εμφανίζεται στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του.

Σημειώνεται πως ο ίδιος άνδρας περίμενε και σήμερα τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, έξω από το δικαστήριο αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εμφανίστηκε, καθώς μπήκε από την πίσω πόρτα, από όπου έμπαινε όταν ακόμη ήταν προφυλακισμένος.

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται και σήμερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Φραστικό επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια – «Μην τολμήσεις ξανά αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This