Προφυλακίστηκε ο 49χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο

Στη φυλακή ο δράστης της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Must Read

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος Αλβανός καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στις 10:30 το πρωί, ο συζυγοκτόνος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Ζακύνθου για να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Παναγιώτη Κεφαλληνό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η απολογία του 49χρονου κράτησε περίπου πέντε ώρες αλλά με τα όποια επιχειρήματα που παρέθεσε δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη αμφότερων, κρίθηκε ότι έπρεπε να μείνει κρατούμενος.

Ο 49χρονος θα μεταφερθεί την Δευτέρα σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας όπου και θα κρατηθεί έως το δικαστήριο.

Η συγγνώμη του δεν έπεισε κανέναν

Ο συζυγοκτόνος την ώρα που έμπαινε στο δικαστικό μέγαρο ρωτήθηκε αν θέλει να πει κάτι στα τρία παιδιά του (δύο εκ των οποίων ανήλικα), τα οποία άφησε χωρίς μάνα. Είπε με ύφος που δεν έπεισε κανέναν: «Μια συγγνώμη για τα παιδιά».

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί και αρκετές γυναίκες για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των γυναικοκτονιών και να ζητήσουν από την Πολιτεία να δει πιο σοβαρά το θέμα.

Από την Εισαγγελία Ζακύνθου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 49χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 41χρονη Λενόρα, την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στους δικηγόρους της άτυχης γυναίκας και την αστυνομία φαίνεται να κορυφώνεται.

Μάλιστα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ζακύνθου είχε κατηγόρησε την Αστυνομία ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της.




Στην καρδιά το τελειωτικό χτύπημα

Η σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στην Αλβανία όπου και γίνεται σήμερα η κηδεία της, ενώ μετέβησαν εκεί και τα ανήλικα παιδιά της για να παραστούν, με την συνδρομή του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σύμφωνα με το flamis.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή δείχνουν ότι από τα πολλά τραύματα που φέρει με το μαχαίρι, ένα ήταν το θανατηφόρο. Την βρήκε στην καρδιά, ενώ η 41χρονη είχε και πολλά σημάδια από μαχαιριές και στο πρόσωπο!

Δείτε επίσης: «Ένα συγγνώμη για τα παιδιά», λέει τώρα ο συζυγοκτόνος της Ζακύνθου που κατέσφαξε την Λενόρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This