«Δεν είχατε τα α@@@δια να πείτε ούτε συλλυπητήρια»: Επίθεση στον Τόσκα από συγγενείς θυμάτων στην τραγωδία του Ματιού

Οργισμένοι οι συγγενείς αναζητούν την δικαίωση για τον χαμό των ανθρώπων τους

Must Read

Ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για την εθνική τραγωδία του Ματιού και οι συγγενείς των θυμάτων περιμένουν την ώρα της δικαίωσης για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, που βρήκαν τραγικό θάνατο εκείνη τη «μαύρη» για τη χώρα μέρα της πυρκαγιάς.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, εμφανίστηκε στη δίκη και δέχτηκε την οργή των συγγενών των 104 θυμάτων.

Κάποιοι από τους συγγενείς του φώναζαν «πες ότι έκανες λάθος», «ντροπή σου», «τσίπα δεν έχετε», «ένα συγγνώμη τουλάχιστον», με τον πρώην υπουργό να προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να απαντήσει.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή τον πλησίασε οργισμένος ο σύζυγος γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην πυρκαγιά και φωνάζοντας είπε στον Τόσκα:

«Εμένα η γυναίκα μου ζούσε 50 λεπτά, το ξέρεις; Και δεν ήρθε ούτε ένας από αυτά τα @@@@δια να τη βγάλει. Και δεν είχατε τα @@@δια να πείτε ούτε συλλυπητήρια, ούτε εσύ ούτε κανένας. Εσείς τοποθετείτε αυτούς που έχουν θέσεις ευθύνης, αλλά συγγνώμη δεν είπατε».

Συνεχίζοντας είπε στον πρώην υπουργό: «Ντρέπομαι που στο λέω αλλά αν βάλεις τη γυναίκα σου σε έναν κίτρινο σάκο για να τη φιλήσεις έλα να μου μιλήσεις».

Άλλοι συγγενείς του έλεγαν «γιατί δεν ζητάς συγγνώμη, γιατί δεν λες ότι έκανες λάθος», με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να σκύβει το κεφάλι και να αποχωρεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This