Eξι χρόνια κρυβόταν πίσω από ντουλάπα φυγόποινος από τη Λάρισα!

Must Read

Ένα μυστικό δωμάτιο με κρυφή είσοδο στην «πλάτη» μιας… ντουλάπας, βγαλμένο από ταινίες με τον… Ζορρό ή το Μπάτμαν, αποτελούσε επί έξι χρόνια το κρησφύγετο ενός 47χρονου φυγόποινου από τη Λάρισα, που κατάφερνε να αποφεύγει τη σύλληψη καταφεύγοντας στην ασυνήθιστη κρύπτη!

Ο Λαρισαίος απατεώνας, σε βάρος οποίου εκκρεμούν τρεις καταδίκες, είχε κανονίσει κάθε λεπτομέρεια για να πετύχει το σχέδιό του, σε περίπτωση που έκανε ντου η Αστυνομία. Έτσι, είχε καταφέρει να διαφεύγει τη σύλληψη από το 2013 ως και φέτος και να ζει ανενόχλητος στη θεσσαλική πόλη. Σύμφωνα με την «Ελευθερία», ο φυγόποινος ζούσε κανονικά στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο ουσιαστικά είχε γίνει το «τρίτο μάτι» του.

Οι μικροκάμερες «έπιαναν» τα πάντα, τόσο στο εσωτερικό τού διαμερίσματος όσο και στην είσοδο της πολυκατοικίας, όμως για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να αποφεύγει τις χειροπέδες, είχε φτιάξει την ειδική κρύπτη μέσα στο βεστιάριο. Ήταν ένας μικρός χώρος που έμοιαζε με έπιπλο, αλλά ήταν προορισμένος για κρυψώνα σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αξιολόγησαν πληροφορίες και προχθές εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, κατορθώνοντας να τον ξετρυπώσουν μέσα στην κρύπτη και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Λάρισας (του Πενταμελούς Εφετείου, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου) για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This