8-8-2020

Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για την δολοφονία της 35χρονης στο Κορωπί: «Δεν ζούσε φυσιολογικά, ήταν συνεχώς φοβισμένη»

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη της 29χρονης που εισέβαλε στο σπίτι της 35χρονης μητέρας στο Κορωπί, τον Αύγουστο του 2016 και την σκότωσε μπροστά στα παιδιά της. Η 29χρονη διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο του θύματος και μάλιστα είχε κάνει μαζί του δυο παιδιά.

Η φίλη του θύματος κατέθεσε πως η άτυχη μητέρα ζούσε σε καθεστώς φόβου τόσο για την ίδια όσο και για τη ζωή των δυο παιδιών της. «Δεν ζούσε φυσιολογικά ήταν συνεχώς φοβισμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ήταν αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της κατηγορουμένης.

«Φοβόταν μήπως κάνει κακό στα παιδιά», είπε υπογραμμίζοντας πως αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαινε αλλά και έπαιρνε νωρίτερα τα παιδιά από το σχολείο.

«Τα παιδιά εκείνο το βράδυ ήταν γεμάτα αίματα και έκλαιγαν συνεχώς. Μου είπαν ότι πάλεψαν και ήταν αυτά που πέταξαν το μαχαίρι στο χωράφι…» κατέθεσε η μάρτυρας που φιλοξένησε τα παιδιά τις ώρες που ακολούθησαν του εγκλήματος.

«Ήθελε να μην τη σχολιάζει ο κόσμος»

Η μάρτυρας επισήμανε πως το μόνο που ήθελε η άτυχη φίλη της ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και να επικοινωνεί ο πρώην σύζυγος της με τα παιδιά τους.

Ο γαμπρός του θύματος κατέθεσε πως «εκείνο το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την κουνιάδα μου και τα παιδιά να καλούν σε βοήθεια.

Δείτε επίσης: Διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής – Τηλεφώνημα για βόμβα

Ώσπου να ετοιμαστούμε για να φύγουμε από το σπίτι τηλεφώνησε ο μεγάλος και μας είπε να πάμε στο Κέντρο Υγείας γιατί “χτύπησε τη μαμά η γκόμενα του μπαμπά” και εκεί διαπιστώσαμε το μοιραίο» περιέγραψε ο μάρτυρας τονίζοντας πως ο μικρός ανιψιός του τραυματίστηκε στο πόδι στην προσπάθεια του να αφοπλίσει την κατηγορούμενη.

Όσον αφορά στο φονικό όπλο, επεσήμανε πως ήταν ένα ειδικό μαχαίρι για ξεκοκάλισμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ