Η δίκη για την κατάληψη της Ματρώζου αναβλήθηκε λόγω… διάρροιας!

Must Read

Αναβολή λόγω… διάρροιας ενός εκ των κατηγορουμένων πήρε η δίκη για την κατάληψη της οδού Ματρώζου στο Κουκάκι, ενώ και μία από τις συνηγόρους υπεράσπισης επικαλέστηκε κόλλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα για τα επεισόδια κατά την επιχείρηση της εκκένωσης της κατάληψης στο Κουκάκι, στις 11 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε μετά από αίτημα των κατηγορούμενων παρά τις αντιρρήσεις του εισαγγελέα. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή, διότι ο ένας είχε επεισόδιο διάρροιας με ιατρική γνωμάτευση, αλλά και μία από τις δικηγόρος δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας, βέβαια, πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα και εμφανώς εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πως έχει εισαχθεί το κατηγορητήριο.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι των αστυνομικών ήταν προετοιμασμένοι να ζητήσουν τη μετατροπή των πλημμελημάτων σε κακουργήματα, ενώ και ο εισαγγελέας ανέφερε πως προβληματίζεται για τον χαρακτηρισμό των κατηγοριών.

Δείτε επίσης: Χρυσοχοϊδης: «Παιδιά πλουσίων στις καταλήψεις» – Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ, καταλήψεις, άσυλο και μεταναστευτικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This