Παρασκευή 18/6/2021

Μήνυση κατά της Ράικου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση πρόκειται να καταθέσει εναντίον της εισαγγελέως Ελένης Ράικου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφο της κατάθεσής της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του κ. Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα, «με αφορμή τις απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της μάρτυρα Ράικου Ελένης», σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές από την κατάθεση της εισαγγελέως, θα καταθέσουν αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

«Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου», κατέληξαν οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Το άνοιγμα των λογαριασμών της Ράικου ζήτησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ