Το άνοιγμα των λογαριασμών της Ράικου ζήτησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Must Read

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Ελένης Ράικου ζητά ο Δ. Παπαγγελόπουλος για να αποδειχτεί -όπως τονίζει- αν ο ίδιος είναι πλαστογράφος ή αν η εισαγγελέας Εφετών είναι απατεώνισσα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Ράικου κατά την χθεσινή της κατάθεση στην προανακριτική επανέλαβε τις γνωστές κατηγορίες της κατά του πρώην αν. Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος επικοινώνησε με το documentonews.gr και με αφορμή την ελλειμματική διασπορά των δηλώσεών του στο πάνελ του Action24, δήλωσε τα εξής:
«Επειδή προφανώς δεν απεστάλη το πλήρες κείμενο της συνέντευξής μου στο Action24, θα ήθελα να τονιστεί ότι δήλωσα κατά την τηλεοπτική μου παρουσία: “Η Ελένη Ράικου μας καταγγέλλει εμένα και την Ελένη Τουλουπάκη ως πλαστογράφους σχετικά με το έγγραφο για τα εμβάσματα. Η καταγγελία της πρέπει να διερευνηθεί και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί για να δούμε αν εγώ ή η Τουλουπάκη είμαστε πλαστογράφοι ή αυτή απατεώνισσα”».

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας: «Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνω…»

Κατά τον κ. Παπαγγελόπουλο, για το άνοιγμα των κοινών τραπεζικών λογαριασμών της Ελ. Ράικου και του συζύγου της αρκεί η εντολή από τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ερευνά τις καταγγελίες της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This