Τι είπαν ο οδηγός και η συνοδηγός του Ι.Χ. με το οποίο «φυγαδεύτηκε» ο 40χρονος που «θέρισε» τον Νάσο με την Corvette

Must Read

Στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, παρουσιάστηκε χθες ο οδηγός του οχήματος με το οποίο διέφυγε ο 40χρονος ιδιοκτήτης και οδηγός της μοιραίας μαύρης Corvette που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Νάσου Καρανίκα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τη Νάντια Αλεξίου, συγκεκριμένος άνδρας πήγε στην Τροχαία το βράδυ της Τετάρτης μαζί με τη φίλη του, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκαν ο οδηγός της Corvette και η συνοδός του. Ωστόσο, και οι δύο φέρεται ότι δεν πρόσφεραν με τις καταθέσεις τους κάποιο ουσιαστικό στοιχείο που να μην είχε αποτυπωθεί κατά την προανακριτική έρευνα της Τροχαίας.

Δεν θα τον εγκατέλειπαν

Oπως φέρεται ότι υποστήριξαν, δεν είχαν αντιληφθεί ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν νεκρός και επέμειναν ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα εγκατέλειπαν το σημείο του δυστυχήματος, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να αιτιολογήσουν τον λόγο που αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τον υπαίτιο οδηγό.

Δείτε επίσης: Ο πραγματογνώμονας που έριξε φως στο τροχαίο του Παντελίδη λύνει το μυστήριο με τον οδηγό της φονικής Corvette

Για την Τροχαία Ελληνικού οι συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος έχουν αποσαφηνιστεί από τις καταθέσεις και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες εγκατεστημένες κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησαν η μαύρη Corvette και η μηχανή του 25χρονου Νάσου.

Ο αδικοχαμένος Νάσος Καρανίκας

Τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν προκύψει κατά την προκαταρκτική εξέταση έχουν διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο ανακριτής θα τα εξετάσει στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, ώστε να διαπιστώσει αν προκύπτουν νομικές ευθύνες σε βάρος του 40χρονου οδηγού της Corvette, που εμφανίστηκε τρεισήμισι ημέρες μετά το φονικό δυστύχημα για να δώσει ανωμοτί κατάθεση – απολογία.

Η οικογένεια του 25χρονου Νάσου Καρανίκα εξακολουθεί να αμφισβητεί τα στοιχεία της προανάκρισης και της προκαταρκτικής, ακόμα και όσα ισχυρίζεται ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε στον θάνατο τον γιο της.

Ο Γιώργος Καρανίκας, πατέρας του 25χρονου, ανέθεσε χρέη τεχνικού συμβούλου στον πραγματογνώμονα Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος θα εξετάσει από κοινού με τον πραγματογνώμονα του Δημοσίου το μοιραίο σπορ κουπέ και το δίκυκλο του 25χρονου στον χώρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δείτε επίσης: «Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», η τραγική ομολογία της συνοδηγού της μαύρης Corvette

Ο Αναστάσιος Δέδες έχει ζητήσει, μεταξύ άλλων, έλεγχο DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστούν ποιοι βρίσκονταν στον χώρο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This