Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

«Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», η τραγική ομολογία της συνοδηγού της μαύρης Corvette

«Τι έκανα, τι έκανα;» αναρωτήθηκε, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο οδηγός της μαύρης Corvette, που χτύπησε τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή, Νάσο Καρανίκα, ωστόσο εγκατέλειψε το σημείο, συνεχίζοντας την φρενήρη πορεία του, αφήνοντας τον να ψυχορραγεί…

Και ενώ το ποσοστό των τροχαίων με εγκατάλειψη ανέρχεται σε 8% στην Αθήνα, φανερώθηκε χθες πως υπήρχε και συνοδηγός, η οποία επίσης άργησε πολύ να εμφανιστεί στην Τροχαία. Η γυναίκα παρουσιάστηκε χθες υπό άκρα άκρα μυστικότητα στην τροχαία Ελληνικού, για να περιγράψει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

«Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», είπε η νεαρή γυναίκα.

Τροχαία και ποσοστά

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο στην Αττική, τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν 438 τροχαία με εννέα νεκρούς και 20 σοβαρά τραυματίες, ενώ σε όλη την Ελλάδα καταγράφηκαν 10 τροχαία με εγκατάλειψη, από τα οποία τα 6 ήταν θανατηφόρα.

Συνολικά το 2019 στην Αθήνα καταγράφηκαν 1.903 τροχαία και από αυτά τα 136 ήταν τροχαία με εγκατάλειψη, ποσοστό περίπου 8%.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ