Δημοσκόπηση: Γιατί ο Μητσοτάκης συμπεριέλαβε τον Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο;

Must Read

Μεγάλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η συμπερίληψη του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Στο Μαξίμου κάνουν λόγο για «επιλογή που ενισχύει τον αγώνα των Βορειοηπειρωτών», ενώ η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει την επιλογή ως «ψηφοθηρική» που απευθύνεται σε ψηφοφόρους που αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές σε θέματα όπως ο γάμος ομοφυλοφίλων, η νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών, τα ανοίγματα σε Ερντογάν, Ράμα κλπ.

Εσείς γιατί πιστεύετε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αποκλείεται να συμπεριλήφθηκε ο Μπελερης στο ευρωψηφοδέλτιο χωρίς προηγούμενη συνεννόηση της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πιθανώς και του Ραμα. Το θέμα Μπελερη είχε φέρει σε αδιέξοδο όλους τους συμμετέχοντες και επελέγη η παρούσα λύση για να άρει το αδιέξοδο. Αλλά το κυρίαρχο ζήτημα που αφορά την υφαρπαγή των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών της Χειμάρρας δεν επιλύθηκε.

  2. Καλά έκαναν και συμπεριέλαβαν τον Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Σιγά να μην φοβηθούμε τα σκουπίδια, τους κλεφτοκοτάδες και φονιάδες Αλβανούς.

    • Ως φαίνεται, δεν αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς έχει γίνει. Η υποψηφιότητα Μπελέρη σε ελληνικό ευρωψηφοδέλτιο εξυπηρετεί μόνο τον Ράμα, διότι απομακρύνει τον Μπελέρη από την Χειμάρρα, ούτως ώστε να μπορέσει αυτός να συνεχίσει απρόσκοπτα να κατάσχει τις ελληνικές περιουσίες. Από την άλλη, λύνει και τα χέρια τού Μητσοτάκη, ώστε να μην χρειάζεται να προβάλει προσκόμματα στην ευρωπαϊκή ένταξη τής Αλβανίας, πράγμα που δυσαρεστεί τούς “συμμάχους” μας και δη τούς Γερμανούς.

      • Εύγε Κωνσταντίνε. Εξαιρετική ανάλυση. Συμφωνώ απολύτως, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος.

      • Θεωρίες εκτός πραγματικότητας!!!
        Όχι μόνον δεν εξυπηρετεί τα σχέδια που γράφεις τα οποια είναι φανταστικές ιστορίες,αλλά και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον Ράμα.
        Σου θυμίζω ότι η διεθνής συνθήκη δηλαδή το πρωτόκολλο της Κέρκυρας για το καθεστώς της Βορείου Ηπείρου είναι εν ισχύ και κάποιος που μπορεί να απαιτήσει την εφαρμογή του είναι ο Μπελερης στο ευρωκοινοβούλιο.

        • Αν τού το επιτρέψει η ΝΔ, εκτός τού ότι αυτό είναι θένα τού ΟΗΕ και όχι τού ευρωκοινοβουλίου. Επιλέον δε, ο Μπελέρης θα είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ευρωβουλευτής, οπότε δεν θα έχει το δικάιωμα να μιλά εξ ονόματος των Β/Ηπειρωτών. Εσύ που είσαι … εντός πραγματικότητας (sic), πες μας τίνι τρόπω βλάπτεται ο Ράμα και ωφελούνται οι εγκαταλειμμένοι πια Β/Ηπειρώτες αδελφοί μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This