Χειροπέδες στον Πολωνό που δολοφόνησε τον Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη – Ο ρόλος της 28χρονης χορεύτριας

Must Read

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο 41χρονος Πολωνός που λήστεψε και δολοφόνησε τον 73χρονο επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη.

Ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. στην Καλλιθέα μαζί με έναν 40χρονο φυγόδικο ομοεθνή του, ενώ πάνω του έφερε πλαστό διαβατήριο.

Ο 41χρονος Πολωνός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Ζουγανέλη στις 5 Οκτωβρίου του 2010 στη Μύκονο, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια και οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού. Μετά από άδεια που πήρε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 ο δολοφόνος και κακοποιός εξαφανίστηκε με την αστυνομία να στήνει επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Η δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και ο ρόλος της χορεύτριας

Η οικιακή βοηθός του Μίμη Ζουγανέλη πάγωσε όταν ξαφνικά αντίκρισε τον επιχειρηματία σε μια λίμνη αίματος στη πανιέρα του σπιτιού του στο Γλυφάδι Μυκόνου, τον Οκτώβριο του 2010.

Ο 73χρονος επιχειρηματίας είχε δεσμό με μια 28χρονη χορεύτρια από την Πολωνία, την  Μαργαρίτα Πιατέκ, η οποία ομολόγησε όταν συνελήφθη ότι είχε συμμετάσχει στη ληστεία του γνωστού επιχειρηματία.

Εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της χώρας ο επιχειρηματίας είχε μεταφέρει αρκετά μετρητά στο χρηματοκιβώτιο που είχε κρυμμένο στο σπίτι του.

Η 28χρονη γνώριζε ότι ο Μίμης Ζουγανέλης είχε μεταφέρει μεγάλο ποσό μετρητών στο χρηματοκιβώτιο του και ενημέρωσε γι αυτό τον Πολωνό εραστή της Ντομινίκ Γκρεγκόρτσκο και τον φίλο του Ματέους Ζουλέφκσι. Οι δράστες έστησαν καρτέρι στον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του και μόλις εκείνος επέστρεψε από το σούπερ μάρκετ, του επιτέθηκαν με γροθιές και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο σπίτι για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δράστες βασάνισαν τον 73χρονο ο οποίος τελικά αποκάλυψε το σημείο όπου είχε κρύψει τα χρήματα και εκείνοι τον σκότωσαν χτυπώντας του το κεφάλι σε μια μαρμάρινη γωνία. Αφού τον εγκατέλειψαν νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του, έκλεψαν το σύστημα του κλειστού κυκλώματος, τον υπολογιστή και το κινητό του και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This