Στα χέρια της αστυνομίας η κοκκινομάλλα που απήγαγε τη Μαρκέλλα 

Must Read

Εντοπίστηκε η κοκκινομάλλα που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα!

Η 35χρονη ύποπτη γυναίκα έχει προσαχθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε παραλία της Κατερίνης. Αναμένεται να αναγνωριστεί και να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις προκειμένου η προσαγωγή να γίνει σύλληψη.

Η ύποπτη που είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας την ημέρα που απήγαγε τη δεκάχρονη, φέρεται να ζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την κόρη της στην περιοχή της Τούμπας, εκεί που έμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό η οικογένεια της μικρής Μαρκέλλας.

Η περίεργη εξαφάνιση

Υπενθυμίζεται ότι η περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη για δύο εικοσιτετράωρα και βρέθηκε να τριγυρνά μόνη της στην περιοχή της Καλαμαριάς, ψάχνοντας τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι της, σόκαρε την κοινή γνώμη.

Στον οργανισμό της 10χρονης βρέθηκαν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, δύο ψυχοτρόπες ουσίες. Η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια φαίνεται να έγινε πρόσφατα χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος. Τα ναρκωτικά φαίνεται ότι προκάλεσαν αυτό το μπέρδεμα που είχε η μικρή όταν εντοπίστηκε κοντά σε βενζινάδικο και ανέφερε στον άνδρα που την εντόπισε και ειδοποίησε τις αρχές, ότι είχε χαθεί «το πρωί», ενώ στην ουσία έλειπε 2 ημέρες. «Χαμένη» και εξαντλημένη προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε αναφορά στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης και έρευνα στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος Βεράμης που από την πρώτη στιγμή ήταν παρών σε όλες τις εθελοντικές έρευνες και έκανε εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει,  δήλωσε ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κρινόταν κατάλληλο και ταυτόχρονα υπέβαλλε αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων διεκδικώντας  την κηδεμονία της 10χρονης αδερφής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This