Χειροπέδες σε μετανάστη-αντεροβγάλτη στο Hot Spot της Σάμου

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σάμου σε έναν μετανάστη, ο οποίος ήταν ο δράστης αιματηρής ληστείας που προκάλεσε πανικό στο εσωτερικό της δομής φιλοξενίας του νησιού. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε σε έναν άλλον μετανάστη που διαμένει στο hot spot της Σάμου.

Μαζί του είχε ένα αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο κατάφερε να τραυματίσει το θύμα. Όταν βεβαιώθηκε ότι ο αλλοδαπός δεν μπορούσε πλέον να αμυνθεί, ο δράστης βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε από τις τσέπες του το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 380 ευρώ, και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Επιχείρηση εντοπισμού

Άμεσα κλήθηκε στη δομή φιλοξενίας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο τραυματισμένος μετανάστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν το επέτρεψε η κατάστασή του, το θύμα κατονόμασε τον δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε βάρος του αλλοδαπού, πάνω στον οποίο κατασχέθηκε και το αντικείμενο με το οποίο τραυμάτισε το θύμα, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοκατοχής, της οπλοχρησίας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This