Παρασκευή 7/5/2021

Δίωξη περί καταχραστών του δημοσίου για Παπασταύρου – Μιωνή [Εγγραφο]

Ένα έγγραφο – φωτιά κατέφθασε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Το έγγραφο αυτό γκρεμίζει στην κυριολεξία τα επιχειρήματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας που πλέον θα πρέπει να αιτιολογήσουν εάν εξαπατήθηκαν από τους Παπασταύρου – Μιωνή η εάν διέπραξαν το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Το έγγραφο αποκαλύπτει  την άσκηση δίωξης για απόπειρα απάτης κατά του Σταύρου Παπασταύρου και για άμεση συνέργεια στην απόπειρα απάτης κατά του Σάμπυ Μιωνή που έχει διατάξει ο εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης. Έτσι, καταρρίπτεται και το επιχείρημα Παπασταύρου ότι με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ως προς την φοροδιαφυγή έληξε η έρευνα εις βάρος του από την Δικαιοσύνη. Αλλά εκθέτει και μέλη της πλειοψηφίας που είχαν το θράσος να βγαίνουν ακόμα και στα κανάλια και να υποστηρίζουν ότι το σκάνδαλο Μιωνή έχει αρχειοθετηθεί!

Το πλέον εξοργιστικό; Θεώρησαν τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία ως αξιόπιστο μάρτυρα και δέχτηκαν ακόμα και την χαλκευμένη υποκλοπή που τους παρέθεσε! 

«Υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για την τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων, εκ μέρους του Σταύρου Παπασταύρου του Νικολάου και του Σάμπυ Μιωνή του Χαϊμ-Βίκτορος, στην Αθήνα και κατά το χρονικό διάστημα των μηνών Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του έτους 2014 και δη της απόπειρας απάτης με σκοπούμενο περιουσιακό όφελος και ζημία που υπερβαίνει τα 120.000, αλλά και τα 150.000 ευρώ (ο πρώτος) και άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή (ο δεύτερος), υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Νόμου περί Καταχραστών του Δημοσίου»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ