Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ανδρών για απόπειρα βιασμού 32χρονης

Must Read

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 40 ετών αντίστοιχα, πέρασαν οι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 32χρονης κοπέλας από την Αρμενία για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η κοπέλα μετέβη με αυτοκίνητο στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, μαζί με τους δύο άνδρες, στη λίμνη Ωραιοκάστρου και κάθισαν σε παγκάκι. Ο 39χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο και ο άλλος άνδρας, με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, άρχισε να την θωπεύει.

Η 32χρονη ξέφυγε από τον άνδρα, κρύφτηκε στην περιοχή και από το κινητό της τηλέφωνο κάλεσε την αστυνομία που επενέβη άμεσα και συνέλαβε τους δύο άνδρες, μετά από τις καταγγελίες της.

Ωστόσο, μετά από έρευνα των αρχών συνελήφθη και η κοπέλα καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν είχε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα και εκκρεμούσε σε βάρος της δικαστική απόφαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This