Ανατριχίλα! Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους άγουρους δολοφόνους στην Αγία Βαρβάρα! Απολογούνται σήμερα η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Must Read

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η κυνική ομολογία της αδίστακτης 15χρονης, η οποία «σφράγισε» το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της ίδιας της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ότι άκουγε την 50χρονη να ουρλιάζει από το διπλανό υπνοδωμάτιο, χωρίς να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει το αιματοκύλισμα!

Με αξιοπρόσεκτη ψυχραιμία, που δεν ταιριάζει στο νεαρό της ηλικίας της, η 15χρονη μητροκτόνος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς και στον εισαγγελέα ανηλίκων τα τελευταία λεπτά της μητέρας της μέσα στο διαμέρισμα της φρίκης της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Όπως είπε, η ίδια δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αλλά περίμενε στο υπνοδωμάτιό της όση ώρα οι δύο φίλοι της μαχαίρωναν μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα. Ωστόσο, σοκάρει η παραδοχή της ότι άκουγε με απάθεια τις κραυγές πόνου και απόγνωσης που έβγαζε η μητέρα της, ώσπου να αφήσει την τελευταία της πνοή:

“Όταν ο Δ… και ο Γ… μπήκαν στο σπίτι, πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο της μαμάς μου. Εγώ επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα. Λίγο αργότερο άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει και για δύο λεπτά περίπου ακουγόταν φασαρία. Μετά από λίγο δεν ακουγόταν φασαρία και ο Δ… με τον Γ… ήρθαν στο δωμάτιό μου. Μού είπαν ότι τελείωσαν όλα. Κατάλαβα ότι η μαμά μου πέθανε. Εγώ δεν είδα τι έγινε μέσα στο δωμάτιο, ούτε ήθελα να πάω εκεί που ήταν το πτώμα”, φέρεται ότι κατέθεσε η 15χρονη η οποία αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που φαίνεται ότι καθόρισε τη μοίρα της μητέρας της:

“Λίγες μέρες πριν γίνει το κακό, δύο ή τρεις νομίζω, είχαμε μαλώσει πάλι πολύ έντονα με τη μαμά μου. Πάλι για χρήματα. Εκείνο το βράδυ που ήταν και ο Δ… στο σπίτι, η μάνα μου με είχε χτυπήσει, με έβρισε και με πέταξε στον καναπέ. Όταν τελείωσε όλο αυτό, αποφασίσαμε με τον Δ… ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε. Σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να τη σκοτώσουμε”! Ο 17χρονος Ρουμάνος από την πλευρά του παραδέχτηκε ψυχρά ότι ενθάρρυνε τον 16χρονο συνεργό του να ολοκληρώσουν την αποτρόπαιη πράξη τους, όταν διέκρινε ότι δείλιαζε τη στιγμή που είδε την 50χρονη να ξυπνά:

“… Ξύπνησε (ενν. η 50χρονη) και πήγε να φωνάξει βοήθεια. Τότε ο Γ… φοβήθηκε και πήγε να φύγει, όμως εγώ τον σταμάτησα και τον έσπρωξα πάλι πίσω… Μαζί του πήγα και εγώ για να τον βοηθήσω. Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και πίεζα τη Σ… να μην κουνιέται με ένα μαξιλάρι”, ανέφερε ο 17χρονος.

Πάντως, ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων στην οποία οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί, ο 16χρονος από το Λουτράκι αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία της άτυχης καθαρίστριας. Παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Μάλιστα, φέρεται ότι  υπέδειξε ως δράστη της στυγερής δολοφονίας τον 17χρονο Ρουμάνο.

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη, επειδή δεν εμπόδισε το έγκλημα και δεν το κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές. Παρ΄ όλα αυτά, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι βάσει της ηπιότερης ποινικής μεταχείρισης που προβλέπει η νομοθεσία για τους ανηλίκους δράστες, η προφυλάκισή του δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έξι μήνες, ενώ το ανώτατο όριο ποινής που μπορεί να τού επιβληθεί είναι τα οκτώ χρόνια. Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθούν στην ανακρίτρια η 15χρονη και ο 17χρονος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This