Παρασκευή 18/6/2021

«Μίλησε» η βαλλιστική για το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια – Ποια σφαίρα σκότωσε τον Καλομοίρη

Η απάντηση ήρθε μετά από 6 μήνες

Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το Περαχώριο Ανωγείων. Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, γνωστός μαντιναδολόγος και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης έπεσαν νεκροί μετά από έναν καβγά για μια θέση πάρκινγκ, ο οποίος ήταν η αφορμή να ξεσπάσει η κόντρα που φέρεται να είχαν οι δύο οικογένειες.

Το χρονικό

Ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φέρεται ότι είχε παρκάρει μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη, κάτι που οδήγησε τον γιο του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη να επιτεθεί φραστικά στον 30χρονο και τελικά να πιαστούν στα χέρια. Ο 63χρονος μπήκε ανάμεσα τους προσπαθώντας να τους χωρίσει, ενώ όταν είδε να βγαίνουν όπλα, ο 63χρονος μπήκε μπροστά από το γιο του και δέχθηκε τα πυρά από το όπλο του Ξυλούρη. Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Τι υποστήριζαν μετά το φονικό οι δυο πλευρές

Μετά διπλό φονικό η οικογένεια  του Καλομοίρη υποστήριζε πως ότι ο τόπος του εγκλήματος είχε «πειραχθεί» η οικογένεια Ξυλούρη παρέδωσε άλλο όπλο στην αστυνομία.
Από την άλλη, η οικογένεια Ξυλούρη υποστήριζε πως ο 30χρονος δεν πυροβόλησε και ότι ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη πυροβολώντας τον Ξυλούρησκότωσε κατά λάθος και τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δίνουν τελικά την απάντηση στο ερώτημα για το ποια σφαίρα σκότωσε τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Ο Ξυλούρης πυροβόλησε

Η σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα του Λευτέρη Καλομοίρη προήλθε από το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη, ενώ όπως αποδείχτηκε, πρώτος έπεσε νεκρός ο Καλομοίρης και μετά ο Γιώργος Ξυλούρης.

«Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε να υπάρχει υπομονή και να αφήσουμε να οι ανακριτές και οι αναλυτές να κάνουν την δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει.Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο και τώρα πλέον πάμε για το δικαστήριο», δήλωσε μιλώντας στο cretapost, ο δικηγόρος του 29χρονου, Μ. Καλομοίρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ