Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Προκαλούν ίλιγγο τα ποσά που έκλεψαν με κινηματογραφικό τρόπο από θυρίδες στο Νέο Ψυχικό

Κανένα ίχνος των δραστών!

Με κινηματογραφικό τρόπο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. 

Το σχέδιο που θυμίζει κινηματογραφική ληστεία, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να λύσει το αίνιγμα του εγκλήματος των δραστών που δεν άφησαν πίσω τους ίχνη και στοιχεία.

Σύζυγοι επιχειρηματιών

Μάλιστα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι από τις 1.000 θυρίδες της τράπεζας, «άνοιξαν» μόλις 4 οι οποίες ανήκουν όπως έγινε γνωστό σε συζύγους επιχειρηματιών επιφανών επιχειρηματιών.

Η πρώτη καταγγελία στην αστυνομία έγινε στις 13 Νοεμβρίου και σύντομα ακολούθησαν οι υπόλοιπες τρεις, με τις αρχές να εστιάζουν την έρευνα τους για αρχή στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αφού δεν εντοπίστηκε κανένα απολύτως ίχνος παραβίασης. 

Αστρονομικά ποσά

Τα ποσά που εκλάπησαν από τις θυρίδες είναι αστρονομικά. Από τη μία σύζυγο επιχειρηματία εκλάπησαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων. Η δεύτερη κατέθεσε ότι λείπουν 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων, η τρίτη ότι εκλάπησαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου και η τέταρτη ότι τα 130.000 ευρώ που είχε στη θυρίδα έγιναν «καπνός». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ