Τούρκος διπλωμάτης συνελήφθη με 100 kg ηρωίνη! Προσπαθεί να τον καλύψει ο Ερντογάν

Τουρκικό δικαστήριο σε χρόνο ρεκόρ εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης δημοσιεύσεων σχετικά με την υπόθεση.

Must Read

Τεράστιο σκάνδαλο με ελληνικές προεκτάσεις – αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το εμπόριο τουρκικής ηρωίνης είναι στα χέρια κρατικών αξιωματούχων! Συμμετείχε ακόμα και σε συνέδρια του ΟΑΣΕ κατά τις «ισλαμοφοβίας»!

Ο πρώην ακόλουθος τύπου της Τουρκίας στην πρεσβεία της Άγκυρας στις Βρυξέλλες, συνελήφθη στα στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπεϊλί με την Βουλγαρία, με 100 κιλά ηρωίνη.

Και ενώ το υπουργείο Εμπορίου και Τελωνείων, ενημερώνει ακόμη και όταν γίνεται κατάσχεση ενός γραμμαρίου ναρκωτικών,  εντύπωση προκάλεσε ότι έκρυψαν την αστυνομική επιχείρηση από τον τύπο. Για την ακρίβεια, τουρκικό δικαστήριο σε χρόνο ρεκόρ εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης δημοσιεύσεων σχετικά με την υπόθεση. Δηλαδή ο Ερντογάν προσπαθεί να κρύψει άλλη μία απόδειξη πως το εμπόριο ηρωίνης συντονίζεται από το ίδιο το τουρκικό κράτος.

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Τουρκία – τον έδιωξε το Βέλγιο επειδή απείλησε Τούρκους αντιφρονούντες – συνέχισε να δίνει συνεντεύξεις στά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, λέγοντας πως αγωνίστηκε ενάντια στο κίνημα Γκιουλέν, στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και ενώ έβγαινε από την Τουρκία προς τη Βουλγαρία η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπειλί. Στην έρευνα που έκαναν οι μονάδες του τελωνείου, εντόπισαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 100 κιλά ηρωίνης πακεταρισμένα.

ο «αγώνας» του κατά της «ισλαμοφοβίας» και η σχέση του με την Ελλάδα

Ο τούρκος εμπόρος ηρωίνης σε εκδήλωση κατά τις ισλαμοφοβίας με πανό που λέει ότι αγαπά τον Μωάμεθ!

Ο διπλωμάτης Βεϊσέλ Φιλίζ που συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου με 100 κιλά ηρωίνης, τελικά είναι και «ακτιβιστής» για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.  Διακρίνεται εύκολα αυτό από την ιστοσελίδα του στο Twitter. Είναι εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης EMISCO  (Ευρωπαϊκή Μουσουλμανική Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Συνοχή) ενώ συχνά βλέπουμε ανέβαζε βίντεο από εμφανίσεις του σε φιλοκυβερνητικά κανάλια της Τουρκίας.

Είχε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις μάλιστα κατά της «ισλαμοφοβίας» του ΟΑΣΕ. Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι το εφεύρημα της «ισλαμοφοβίας» είναι ένα προπαγανδιστικό δημιούργημα του Ερντογάν για να καλύψει τους ισλαμιστές τρομοκράτες, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. Και φυσικά να προωθήσει τα σκοτεινά συμφέροντα της Τουρκίας παγκοσμίως.

Ο Αλή Χουσείνογλου αγκαλιά με τον Τούρκο μεγαλέμπορο ηρωΐνης

Σε τέτοιες εκδηλώσεις μάλιστα φωτογραφίζεται με τον Έλληνα μουσουλμάνο από τον Ίασμο Αλή Χουσείνογλου, ο οποίος συχνά παρίσταται σε τέτοια συνέδρια ως κατήγορος σε βάρος της χώρας μας!

Πληροφορίες από τα Τουρκικά Νέα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This