Σκότωσε τον γιο του στο οικογενειακό τραπέζι για τη μουσική στο laptop – Αρνείται την εμπλοκή ο αδερφός

Απολογήθηκαν ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος

Must Read

Μια οικογενειακή τραγωδία που δεν χωράει ο νους εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κρήτη.

Ο πατέρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 26χρονο γιο του αλλά και ο 24χρονος γιος του οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας. Ο 55χρονος και ο 24χρονος γιος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, σύμφωνα με το cretalive.gr, αφού ο μικρότερος αδερφός φέρεται να ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον 26χρονο πριν τον μαχαιρώσει θανάσιμα ο πατέρας τους.

Το έγκλημα αποκάλυψαν η μητέρα και στη συνέχεια ο μικρότερος γιος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος την συμμετοχή του στη δολοφονία.

Πιάστηκαν στα χέρια για τη μουσική

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, ανήμερα των Χριστουγέννων η οικογένεια έκατσε  στο γιορτινό τραπέζι και διασκέδασε. Το απόγευμα έφτασε στο σπίτι η φίλη του μικρότερου γιού και τότε ο 55χρονος ζήτησε από τον μεγάλο του γιο να αφήσει τον μικρό να επιλέξει μουσική στο laptop. Ωστόσο τα δύο αδέρφια ήρθαν σε σύγκρουση για την μουσική και βγήκαν έξω από το σπίτι και πιάστηκαν στα χέρια. Ο πατέρας βγήκε κι εκείνος έξω και ενεπλάκη στον καβγά ενώ όπως κατέθεσε η μητέρα είδε τον μικρότερο γιο της να μπαίνει στο σπίτι για να πλυθεί, ενώ ο μεγάλος γιος και ο πατέρας είχαν πέσει στο έδαφος. Όταν πλησίασε, είδε τον γιο της μαχαιρωμένο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This