Ποιος ήταν ο «Μαύρος» που γάζωσαν στην Ηλιούπολη – Τι σχέση έχει με τη δολοφονία Καπετανάκη;

Ο φανατικός οπαδός εμπλεκόταν σε κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε επιχειρηματίες

Must Read

Οι πυροβολισμοί που τάραξαν του κατοίκους μιας ήσυχης γειτονιάς στην Αγία Μαρίνα της Ηλιούπολης, το βράδυ της Δευτέρας, αφορούσαν σκληρό συμβόλαιο θανάτου.

Ο 38χρονος δέχτηκε επίθεση καθώς περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών, από δύο άγνωστους που τον πλησίασαν πεζοί και τον πυροβόλησαν αρκετές φορές στο κεφάλι, μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι νεκρός. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν έξι κάλυκες.

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Μαύρος» και «Γύφτος», όπως είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία το 2015 για προστασία σε μαγαζιά της Αττικής. Ο Κ. Α. με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, ήταν φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και συχνά βρισκόταν στο γήπεδο όχι μόνο για να παρακολουθήσει αγώνες αλλά και να εμπλακεί σε συγκρούσεις με άλλους οπαδούς.

Τα τελευταία χρόνια ο 38χρονος συμμετείχε σε ομάδα που εκβίαζε επιχειρηματίες για να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ διακινούσε επίσης και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για την δολοφονίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η εμπλοκή του 38χρονου Ασημακόπουλου στη δολοφονία του Δημήτρη Καπετανάκη στα Βριλήσσια. 

Έρευνες στη Μύκονο για τον εντολέα

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου όπου γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο εντολές της δολοφονίας του Ασημακόπουλου. Η Μύκονος άλλωστε με τον πλουσιότερο τουρισμό τα τελευταία χρόνια αποτελεί πεδίο σύγκρουσης των νονών της νύχτας που διεκδικούν «μερίδιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This