Φρίκη στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε βιασμό από 4 νεαρούς! Εμπλέκονται οι γιοι επιχειρηματία

Ανάμεσά τους ο άνθρωπος που εμπιστευόταν

Must Read

Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται να συγκλονίσει ξανά το νησί της Ρόδου! Η μητέρα μιας 16χρονης μαθήτριας έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία όταν ένας συμμαθητής της κόρης της, της αποκάλυψε το φρικιαστικό περιστατικό.

Ο συμμαθητής της 16χρονης έδειξε στη μητέρα της μηνύματα στο κινητό του, τα οποία ανέφεραν ότι η κόρη της οδηγήθηκε παρά τη θέλησή της σε πάρκινγκ του χωριού Σάλακος στην Ιαλυσό από 4 νεαρούς, μεταξύ των οποίων και ο φίλος της.

Γόνοι γνωστού επιχειρηματία

Ο άνθρωπος που εμπιστευόταν την βίασε μπροστά στους άλλους 3 νεαρούς οι οποίοι την παρενοχλούσαν με σεξουαλικές φαιδρότητες. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr,  οι δύο από αυτούς είναι οι γιοί γνωστού επιχειρηματία του νησιού.

Εξαγριωμένοι και ζητώντας δικαιοσύνη, οι συγγενείς της 16χρονης ξεκίνησαν να βρουν τους νεαρούς στο χωριό όπου μένουν, όμως η επέμβαση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε τους δράστες, πρόλαβε πιθανόν επεισόδια μεταξύ των οικογενειών.

Οι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ μετά τις καταθέσεις τους, οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται προσωρινά. Επιπλέον από την εισαγγελία Ρόδου έχει δοθεί εντολή να εξεταστεί η 16χρονη μαθήτρια και να κατατεθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This