Ο Νορβηγός σύντροφος της 54χρονης, ύποπτος για την ανθρωποκτονία στα Χανιά – Τον αναζητούν οι Αρχές

Must Read

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης τον θάνατο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στη μεζονέτα όπου κατοικούσε στην περιοχή Μεσκλά των Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 54χρονη γυναίκα έφερε τραύμα από τέμνον όργανο στο λαιμό. Μάλιστα, η μεζονέτα είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αφού βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και άλλα αντικείμενα, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς.

Βέβαια, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε εκ πρώτης όψεως να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα, δεδομένου ότι στο σπίτι επικρατούσε παγωνιά, η οποία μπορεί να καθυστέρησε ακόμη και αρκετές ημέρες την αποσύνθεση της σορού της άτυχης 54χρονης.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον Νορβηγό σύντροφό της, καθώς θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία της.

Οι ένοικοι του συγκροτήματος κατοικιών που συζούσε η 54χρονη με το Νορβηγό, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συχνά, ενώ ο άνδρας εμφανιζόταν πολλές φορές μεθυσμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This