Σάλος! Kαθηγήτρια αποπλάνησε 13χρονο μαθητή (video)

Τον πήγαινε σε ξενοδοχεία και του πρότεινε να φύγουν στο εξωτερικό

Must Read

Ταράζει το πανελλήνιο η νέα αποκάλυψη για αποπλάνηση ανηλίκου που βλέπει το φως της δημοσιότητας, στον απόηχο της βροχής καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητριών αλλά και ανθρώπων από τους κλάδους του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας.

Μια υπόθεση που αφορά την αποπλάνηση ενός μαθητή μόλις 13 χρονών από την καθηγήτριά τους, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ΕΛ.ΑΣ. και την Δικαιοσύνη.

Τον πήγαινε σε ξενοδοχεία

Η καθηγήτρια η οποία εργάζεται ως φιλόλογος, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο μαθητή, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», η καθηγήτρια προσέγγισε ερωτικά τον ανήλικο και προχώρησε μαζί του σε σεξουαλικές πράξεις, μέσα στην οικία του. Οι ανυποψίαστοι γονείς δεν είχαν καταλάβει τις ανώμαλες πράξεις της καθηγήτριας προς τον ανήλικο γιο τους. Η ίδια μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να οδηγούσε τον 13χρονο σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής για να εκπληρώσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις της, ενώ του είχε ζητήσει να φύγουν μαζί σε χώρα του εξωτερικού!

Το κινητό τηλέφωνο του 13χρονου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας ενώ τα ευρήματα σε αυτό όπως φωτογραφίες, SMS και μηνύματα της καθηγήτριας, επιβεβαιώνουν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This