Στο φως η «αόρατη» μαφία των αδίστακτων μαστροπών! Trafficking, δολώματα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Οι «συνεργασίες» με ξενοδοχεία, τα deals για τα ραντεβού μέσω εφαρμογών και οι «στρατιώτες» για τις βρόμικες δουλειές

Must Read

Την ώρα που οι πολίτες μένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, οι αδίστακτοι «Δον Κορλεόνε» του πληρωμένου σεξ στρατολογούν συνοδούς πολυτελείας και κλείνουν «καυτά» ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής της Αθήνας ή διοργανώνουν πάρτι οργίων με ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ, αψηφώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό!

Η «Espresso» ανοίγει τον φάκελο με τα οργανωμένα κυκλώματα μαστροπείας, που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του πρώτου lockdown του Μαρτίου για να στήσουν παράνομες αλλά άκρως επικερδείς επιχειρήσεις, με «δολώματα» καλλονές-φωτιά από την ανατολική Ευρώπη, οι οποίες προσφέρουν πληρωμένο σεξ σε πριβέ χώρους ή στο μισοσκόταδο των ιδιαίτερων δωματίων κάποιου ξενοδοχείου! Τα μέλη αυτών των κυκλωμάτων, τα οποία έχουν στις «πλάτες» τους τον μισό ποινικό κώδικα, δεν έχουν σταματήσει εδώ και έναν χρόνο τις παράνομες μπίζνες τους, συνδυάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις την παροχή ερωτικών υπηρεσιών με το εμπόριο ναρκωτικών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα άδυτα των κυκλωμάτων trafficking, που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν μπροστά στο κέρδος, και ξεσκεπάζει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από σάιτ για πληρωμένο σεξ αλλά κανείς δεν τα αγγίζει!

«Επιχειρηματίες» εκ Μολδαβίας

Κάποιοι μαφιόζοι έχουν στραφεί στις υπηρεσίες «μασάζ» ο Γ.Β. και ο Ν.Γ., ο οποίος είναι γνωστός μπράβος των νοτίων προαστίων, όπως ο «Τάκης ο Αλβανός», που συνελήφθη πρόσφατα για τη δολοφονία ενός ομοεθνούς του, τον Οκτώβριο του 2017, στο μπαρ Joy στη Γλυφάδα. Οι δύο άνδρες, μαζί με την L. από τη Μολδαβία, βάζουν αγγελίες στις οποίες ζητούν κοπέλες που γνωρίζουν να κάνουν θεραπευτικό μασάζ. Ομως όταν τα ανυποψίαστα κορίτσια φτάσουν στο… μασατζίδικό τους, τις πείθουν ότι γι’ αυτές θα ήταν πολύ καλύτερα και πιο… επικερδές να προσφέρουν και ερωτικές υπηρεσίες μαζί με το μασάζ. Εδώ και έναν χρόνο η «επιχείρηση» δουλεύει ασταμάτητα προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τεράστια ποσά μαύρου χρήματος, παρόλο που οι εργαζόμενες σε αυτήν έχουν συλληφθεί επανειλημμένα.

Ο «Κώστας» & τα mini bus

Ενα από αυτά τα σκοτεινά πρόσωπα είναι ένας Βούλγαρος με το ψευδώνυμο «Κώστας», ο οποίος έχει στήσει μια ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας και προωθεί γυναίκες στην πορνεία. Με τη βοήθεια μιας Ρωσίδας ονόματι «Eva», η οποία κατοικεί στην Αθήνα, ο συγκεκριμένος άνδρας, που ζει μόνιμα στη Βουλγαρία, παγιδεύει μέσω διάφορων ηλεκτρονικών εφαρμογών ανυποψίαστες κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία με την υπόσχεση ότι θα τους βρει δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα θησαυρίζει στέλνοντάς τες στα κρεβάτια γνωστού ξενοδοχείου. Μάλιστα, φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και έχει κλείσει μόνιμα γύρω στα 20 δωμάτια, για να μένουν εκεί και να δουλεύουν τα κορίτσια του ροζ κυκλώματος, τα οποία φτάνουν στη χώρα μας ακόμα και με mini bus για την αποφυγή των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19! Μόλις οι νεαρές κοπέλες πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, τις παραλαμβάνει η «Eva», η οποία, αφού τους εξηγήσει τις απαιτήσεις της δουλειάς, κανονίζει μέσω διάφορων εφαρμογών μηνυμάτων τα ραντεβού τους με τους πελάτες, τα οποία κλείνονται είτε στα δωμάτια του ξενοδοχείου είτε σε χώρο του πελάτη, αντί 140 ευρώ την ώρα. Στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλοι δύο Ρώσοι που μεταφέρουν τα κορίτσια στο ραντεβού τους και παραλαμβάνουν τα χρήματα, από τα οποία δίνουν στις κοπέλες μόνο 50 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα παραδίδουν στην «Eva» και εκείνη στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα οδικώς μεγάλα χρηματικά ποσά στον «Κώστα» στη Βουλγαρία!

Προαγωγός με… παρελθόν

Μια παρόμοια ιστοσελίδα έχει φτιάξει και ο Α.Ω., με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές! Με την υπόσχεση της προβολής λόγω του επαγγέλματός του αλλά και με τη βοήθεια κάποιων ατόμων αλβανικής καταγωγής, προσεγγίζει ανυποψίαστες κοπέλες και τις πείθει να δουλέψουν γι’ αυτόν. Τα ραντεβού με τους πελάτες κλείνουν οι δυο τρεις τηλεφωνήτριες που απασχολεί, ενώ τη μεταφορά των κοριτσιών αναλαμβάνουν τέσσερις ή πέντε οδηγοί. Οι «υπηρεσίες» του διαφοροποιούνται από των υπόλοιπων μαστροπών. Και αυτό γιατί δίνει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να παραγγείλει, εκτός από… ερωτική παρτενέρ, και τα ναρκωτικά της αρεσκείας του, τα οποία του παραδίδονται στην πόρτα μαζί με τη κοπέλα, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο! Ο Α.Ω. διαθέτει και ένα μεγάλο διαμέρισμα στην Αττική, όπου συχνά πυκνά διοργανώνει πάρτι οργίων με άφθονο αλκοόλ και τη συμμετοχή πολλών πελατών και γυναικών! Τα κέρδη του συγκεκριμένου «κυρίου» είναι μεγάλα και, φυσικά, μαύρα.

Οι πορνοστάρ & οι εκβιασμοί

Χρησιμοποιώντας σαν βιτρίνα εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, δύο γνωστοί πορνοστάρ έχουν φτιάξει από κοινού με τον Μ.Χ. και τη Μ. ένα καλοστημένο κύκλωμα, το οποίο εξωθεί γυναίκες στην πορνεία. Οι δύο πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών «ψαρεύουν» από το διαδίκτυο κοπέλες που θα καλόβλεπαν μια καριέρα πορνοστάρ και τις πείθουν να υπογράψουν συμβόλαια για αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία παραγωγής. Μάλιστα, φροντίζουν να υπάρχουν σε αυτά μεγάλες οικονομικές ρήτρες, σε περίπτωση που κάποιο από τα κορίτσια παραβεί τους ορούς που θέτουν. Στη συνέχεια, με διάφορα μέσα -και, κυρίως, εκβιασμούς- πείθουν τις εκκολαπτόμενες «σταρλετίτσες» της βιομηχανίας του σεξ να ξεδιπλώσουν και τα υπόλοιπα… προσόντα τους στο ημίφως γνωστών ξενοδοχείων ημιδιαμονής! Η Μ. απαντά συνήθως στους πελάτες που τηλεφωνούν για να κλείσουν ραντεβού με κάποια κοπέλα, ενώ ο Μ.Χ. παραλαμβάνει τα χρήματα από τις ερωτικές συνευρέσεις των κοριτσιών και τα παραδίδει στη Μ. Οι «δουλειές» πάνε τόσο καλά, που τους καλοκαιρινούς μήνες το κύκλωμα επεκτείνει τις… δραστηριότητές του σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως η Μύκονος, ενώ πληροφορίες θέλουν τους δράστες να υπερηφανεύονται δεξιά και αριστερά ότι όλα αυτά τα κάνουν με τις… ευλογίες των αστυνομικών, τους οποίους, όπως υποστηρίζουν, «χρυσώνουν» για τη σιωπή τους!

Ο δικηγόρος Μ.Δ. και οι οδηγοί

Στο μεταξύ, βαθιά στην παρανομία έχουν χωθεί ο Δ.Π., η σύζυγός του Δ. και ο δικηγόρος τους Μ.Δ., οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια «επιχείρηση» προσφοράς πληρωμένου σεξ, αλλά και μια διαφημιστική εταιρία «βιτρίνα», που κόβει εικονικά τιμολόγια με σκοπό το ξέπλυμα των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού των γυναικών. Οι τρεις τους, μαζί με την αδελφή της Δ., η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Nadia, βρίσκουν μέσω διάφορων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και γκρουπ κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία και τις φέρνουν στην Ελλάδα μέσω Πολωνίας, Αμστερνταμ ή Αιγύπτου, για να αποφύγουν τα μέτρα που λαμβάνονται στα αεροδρόμια κατά του κορωνοϊού. Στη συνέχεια μεταφέρουν τις νεαρές γυναίκες στα 20 δωμάτια που έχουν μονίμως νοικιασμένα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, για να παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες σε ξαναμμένους πελάτες! Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η δράση τους, τα τέσσερα μέλη της συμμορίας έχουν συνάψει συνεργασία με οδηγούς ταξί, οι οποίοι δουλεύουν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των ραντεβού. Την ώρα που πολλοί Ελληνες δεν μπορούν να εργαστούν εξαιτίας του Covid-19 και αναγκάζονται να ζουν με επιδόματα και κρατικές ενισχύσεις πείνας, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος διάγουν πολυτελή ζωή. Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα μια χλιδάτη βίλα με πισίνα στα ανατολικά προάστια της Αθήνας, η οποία φρουρείται μόνιμα από δύο φύλακες, ενώ πλούσια είναι και η συλλογή τους από πανάκριβα αυτοκίνητα. Τα μέλη του κυκλώματος συναντιούνται συχνά για να μοιράσουν τις εισπράξεις και να σχεδιάσουν πώς θα «ξεπλύνουν» τα χρήματα μέσω της διαφημιστικής εταιρίας, κόβοντας παραστατικά στο όνομα των γυναικών που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Ο Β.Κ., οι μπράβοι και τα ναρκωτικά

Ο Β.Κ. και η Αλβανίδα σύντροφός του Ε. διαφημίζουν ερωτικά ραντεβού, ενώ την ίδια ώρα λειτουργούν ένα 24ωρο κατάστημα που κάνει διανομήκοκαΐνης! Σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει όση ποσότητα κοκαΐνης θέλει καθώς και άλλα ναρκωτικά. Οταν έρθει η ώρα του ραντεβού, φτάνει στο διαμέρισμα του πελάτη, μαζί με τα ναρκωτικά, μια κοπέλα συνοδευόμενη από έναν από τους τέσσερις Αλβανούς οδηγούς που χρησιμοποιούν ο Β.Κ. και η σύντροφός του. Το κύκλωμα διαθέτει και δικούς του χώρους, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνευρίσκονται ερωτικά με καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σεξ τα κορίτσια παροτρύνουν τους πελάτες να πάρουν ναρκωτικές ουσίες, ακόμα και αν δεν είναι χρήστες! Ο Β.Κ., ο οποίος κυκλοφορεί με ένα BMW Χ6 με βουλγαρικές πινακίδες και φέρεται ότι στο παρελθόν είχε στενές σχέσεις με γνωστή συμμορία μπράβων, διατηρεί και ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Πειραιά, όπου φυλάει ποσότητες διάφορων ναρκωτικών, για να μην ξεμείνει ποτέ από «εμπόρευμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This