Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Στο φως η «αόρατη» μαφία των αδίστακτων μαστροπών! Trafficking, δολώματα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Οι «συνεργασίες» με ξενοδοχεία, τα deals για τα ραντεβού μέσω εφαρμογών και οι «στρατιώτες» για τις βρόμικες δουλειές

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Την ώρα που οι πολίτες μένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, οι αδίστακτοι «Δον Κορλεόνε» του πληρωμένου σεξ στρατολογούν συνοδούς πολυτελείας και κλείνουν «καυτά» ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής της Αθήνας ή διοργανώνουν πάρτι οργίων με ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ, αψηφώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό!

Η «Espresso» ανοίγει τον φάκελο με τα οργανωμένα κυκλώματα μαστροπείας, που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του πρώτου lockdown του Μαρτίου για να στήσουν παράνομες αλλά άκρως επικερδείς επιχειρήσεις, με «δολώματα» καλλονές-φωτιά από την ανατολική Ευρώπη, οι οποίες προσφέρουν πληρωμένο σεξ σε πριβέ χώρους ή στο μισοσκόταδο των ιδιαίτερων δωματίων κάποιου ξενοδοχείου! Τα μέλη αυτών των κυκλωμάτων, τα οποία έχουν στις «πλάτες» τους τον μισό ποινικό κώδικα, δεν έχουν σταματήσει εδώ και έναν χρόνο τις παράνομες μπίζνες τους, συνδυάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις την παροχή ερωτικών υπηρεσιών με το εμπόριο ναρκωτικών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα άδυτα των κυκλωμάτων trafficking, που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν μπροστά στο κέρδος, και ξεσκεπάζει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από σάιτ για πληρωμένο σεξ αλλά κανείς δεν τα αγγίζει!

«Επιχειρηματίες» εκ Μολδαβίας

Κάποιοι μαφιόζοι έχουν στραφεί στις υπηρεσίες «μασάζ» ο Γ.Β. και ο Ν.Γ., ο οποίος είναι γνωστός μπράβος των νοτίων προαστίων, όπως ο «Τάκης ο Αλβανός», που συνελήφθη πρόσφατα για τη δολοφονία ενός ομοεθνούς του, τον Οκτώβριο του 2017, στο μπαρ Joy στη Γλυφάδα. Οι δύο άνδρες, μαζί με την L. από τη Μολδαβία, βάζουν αγγελίες στις οποίες ζητούν κοπέλες που γνωρίζουν να κάνουν θεραπευτικό μασάζ. Ομως όταν τα ανυποψίαστα κορίτσια φτάσουν στο… μασατζίδικό τους, τις πείθουν ότι γι’ αυτές θα ήταν πολύ καλύτερα και πιο… επικερδές να προσφέρουν και ερωτικές υπηρεσίες μαζί με το μασάζ. Εδώ και έναν χρόνο η «επιχείρηση» δουλεύει ασταμάτητα προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τεράστια ποσά μαύρου χρήματος, παρόλο που οι εργαζόμενες σε αυτήν έχουν συλληφθεί επανειλημμένα.

Ο «Κώστας» & τα mini bus

Ενα από αυτά τα σκοτεινά πρόσωπα είναι ένας Βούλγαρος με το ψευδώνυμο «Κώστας», ο οποίος έχει στήσει μια ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας και προωθεί γυναίκες στην πορνεία. Με τη βοήθεια μιας Ρωσίδας ονόματι «Eva», η οποία κατοικεί στην Αθήνα, ο συγκεκριμένος άνδρας, που ζει μόνιμα στη Βουλγαρία, παγιδεύει μέσω διάφορων ηλεκτρονικών εφαρμογών ανυποψίαστες κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία με την υπόσχεση ότι θα τους βρει δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα θησαυρίζει στέλνοντάς τες στα κρεβάτια γνωστού ξενοδοχείου. Μάλιστα, φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και έχει κλείσει μόνιμα γύρω στα 20 δωμάτια, για να μένουν εκεί και να δουλεύουν τα κορίτσια του ροζ κυκλώματος, τα οποία φτάνουν στη χώρα μας ακόμα και με mini bus για την αποφυγή των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19! Μόλις οι νεαρές κοπέλες πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, τις παραλαμβάνει η «Eva», η οποία, αφού τους εξηγήσει τις απαιτήσεις της δουλειάς, κανονίζει μέσω διάφορων εφαρμογών μηνυμάτων τα ραντεβού τους με τους πελάτες, τα οποία κλείνονται είτε στα δωμάτια του ξενοδοχείου είτε σε χώρο του πελάτη, αντί 140 ευρώ την ώρα. Στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλοι δύο Ρώσοι που μεταφέρουν τα κορίτσια στο ραντεβού τους και παραλαμβάνουν τα χρήματα, από τα οποία δίνουν στις κοπέλες μόνο 50 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα παραδίδουν στην «Eva» και εκείνη στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα οδικώς μεγάλα χρηματικά ποσά στον «Κώστα» στη Βουλγαρία!

Προαγωγός με… παρελθόν

Μια παρόμοια ιστοσελίδα έχει φτιάξει και ο Α.Ω., με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές! Με την υπόσχεση της προβολής λόγω του επαγγέλματός του αλλά και με τη βοήθεια κάποιων ατόμων αλβανικής καταγωγής, προσεγγίζει ανυποψίαστες κοπέλες και τις πείθει να δουλέψουν γι’ αυτόν. Τα ραντεβού με τους πελάτες κλείνουν οι δυο τρεις τηλεφωνήτριες που απασχολεί, ενώ τη μεταφορά των κοριτσιών αναλαμβάνουν τέσσερις ή πέντε οδηγοί. Οι «υπηρεσίες» του διαφοροποιούνται από των υπόλοιπων μαστροπών. Και αυτό γιατί δίνει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να παραγγείλει, εκτός από… ερωτική παρτενέρ, και τα ναρκωτικά της αρεσκείας του, τα οποία του παραδίδονται στην πόρτα μαζί με τη κοπέλα, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο! Ο Α.Ω. διαθέτει και ένα μεγάλο διαμέρισμα στην Αττική, όπου συχνά πυκνά διοργανώνει πάρτι οργίων με άφθονο αλκοόλ και τη συμμετοχή πολλών πελατών και γυναικών! Τα κέρδη του συγκεκριμένου «κυρίου» είναι μεγάλα και, φυσικά, μαύρα.

Οι πορνοστάρ & οι εκβιασμοί

Χρησιμοποιώντας σαν βιτρίνα εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, δύο γνωστοί πορνοστάρ έχουν φτιάξει από κοινού με τον Μ.Χ. και τη Μ. ένα καλοστημένο κύκλωμα, το οποίο εξωθεί γυναίκες στην πορνεία. Οι δύο πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών «ψαρεύουν» από το διαδίκτυο κοπέλες που θα καλόβλεπαν μια καριέρα πορνοστάρ και τις πείθουν να υπογράψουν συμβόλαια για αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία παραγωγής. Μάλιστα, φροντίζουν να υπάρχουν σε αυτά μεγάλες οικονομικές ρήτρες, σε περίπτωση που κάποιο από τα κορίτσια παραβεί τους ορούς που θέτουν. Στη συνέχεια, με διάφορα μέσα -και, κυρίως, εκβιασμούς- πείθουν τις εκκολαπτόμενες «σταρλετίτσες» της βιομηχανίας του σεξ να ξεδιπλώσουν και τα υπόλοιπα… προσόντα τους στο ημίφως γνωστών ξενοδοχείων ημιδιαμονής! Η Μ. απαντά συνήθως στους πελάτες που τηλεφωνούν για να κλείσουν ραντεβού με κάποια κοπέλα, ενώ ο Μ.Χ. παραλαμβάνει τα χρήματα από τις ερωτικές συνευρέσεις των κοριτσιών και τα παραδίδει στη Μ. Οι «δουλειές» πάνε τόσο καλά, που τους καλοκαιρινούς μήνες το κύκλωμα επεκτείνει τις… δραστηριότητές του σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως η Μύκονος, ενώ πληροφορίες θέλουν τους δράστες να υπερηφανεύονται δεξιά και αριστερά ότι όλα αυτά τα κάνουν με τις… ευλογίες των αστυνομικών, τους οποίους, όπως υποστηρίζουν, «χρυσώνουν» για τη σιωπή τους!

Ο δικηγόρος Μ.Δ. και οι οδηγοί

Στο μεταξύ, βαθιά στην παρανομία έχουν χωθεί ο Δ.Π., η σύζυγός του Δ. και ο δικηγόρος τους Μ.Δ., οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια «επιχείρηση» προσφοράς πληρωμένου σεξ, αλλά και μια διαφημιστική εταιρία «βιτρίνα», που κόβει εικονικά τιμολόγια με σκοπό το ξέπλυμα των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού των γυναικών. Οι τρεις τους, μαζί με την αδελφή της Δ., η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Nadia, βρίσκουν μέσω διάφορων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και γκρουπ κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία και τις φέρνουν στην Ελλάδα μέσω Πολωνίας, Αμστερνταμ ή Αιγύπτου, για να αποφύγουν τα μέτρα που λαμβάνονται στα αεροδρόμια κατά του κορωνοϊού. Στη συνέχεια μεταφέρουν τις νεαρές γυναίκες στα 20 δωμάτια που έχουν μονίμως νοικιασμένα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, για να παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες σε ξαναμμένους πελάτες! Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η δράση τους, τα τέσσερα μέλη της συμμορίας έχουν συνάψει συνεργασία με οδηγούς ταξί, οι οποίοι δουλεύουν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των ραντεβού. Την ώρα που πολλοί Ελληνες δεν μπορούν να εργαστούν εξαιτίας του Covid-19 και αναγκάζονται να ζουν με επιδόματα και κρατικές ενισχύσεις πείνας, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος διάγουν πολυτελή ζωή. Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα μια χλιδάτη βίλα με πισίνα στα ανατολικά προάστια της Αθήνας, η οποία φρουρείται μόνιμα από δύο φύλακες, ενώ πλούσια είναι και η συλλογή τους από πανάκριβα αυτοκίνητα. Τα μέλη του κυκλώματος συναντιούνται συχνά για να μοιράσουν τις εισπράξεις και να σχεδιάσουν πώς θα «ξεπλύνουν» τα χρήματα μέσω της διαφημιστικής εταιρίας, κόβοντας παραστατικά στο όνομα των γυναικών που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Ο Β.Κ., οι μπράβοι και τα ναρκωτικά

Ο Β.Κ. και η Αλβανίδα σύντροφός του Ε. διαφημίζουν ερωτικά ραντεβού, ενώ την ίδια ώρα λειτουργούν ένα 24ωρο κατάστημα που κάνει διανομήκοκαΐνης! Σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει όση ποσότητα κοκαΐνης θέλει καθώς και άλλα ναρκωτικά. Οταν έρθει η ώρα του ραντεβού, φτάνει στο διαμέρισμα του πελάτη, μαζί με τα ναρκωτικά, μια κοπέλα συνοδευόμενη από έναν από τους τέσσερις Αλβανούς οδηγούς που χρησιμοποιούν ο Β.Κ. και η σύντροφός του. Το κύκλωμα διαθέτει και δικούς του χώρους, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνευρίσκονται ερωτικά με καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σεξ τα κορίτσια παροτρύνουν τους πελάτες να πάρουν ναρκωτικές ουσίες, ακόμα και αν δεν είναι χρήστες! Ο Β.Κ., ο οποίος κυκλοφορεί με ένα BMW Χ6 με βουλγαρικές πινακίδες και φέρεται ότι στο παρελθόν είχε στενές σχέσεις με γνωστή συμμορία μπράβων, διατηρεί και ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Πειραιά, όπου φυλάει ποσότητες διάφορων ναρκωτικών, για να μην ξεμείνει ποτέ από «εμπόρευμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αδιάβατοι δρόμοι σε δυτ. Ελλάδα, Πελοπόννησο, Εύβοια, Χανιά – Χωρίς ρεύμα χωριά...

Συνεχίζει την επέλαση της η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχοντας ντύσει στα λευκά πολλές περιοχές της...

Αιφνίδιοι θάνατοι αθλητών: Οι πλαστές γνωματεύσεις και οι απαγορευμένες ουσίες

Στην «Δίκη στο Open» μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, σχετικά με τον 46χρονο ποδοσφαιριστή, πατέρα...

Δεμένα τα πλοία αύριο λόγω 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

«Κοπανιόντουσαν στα βράχια»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το ναυάγιο στη Λέσβο – Φόβοι για περισσότερα...

Επτά άτομα στο νοσοκομείο με υποθερμία - Η ανακοίνωση του λιμενικού

Νέο μήνυμα 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ειδοποίηση στα κινητά τους έλαβαν οι κάτοικοι της Αττικής και Εύβοιας

Απίστευτη αγριότητα στον Βόλο: Έσπασε στο ξύλο την αδελφή του και τήν άφησε χωρίς…...

Σοκάρει νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας  

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τα δρομολόγια των τρένων που ακυρώνονται σήμερα

Σε ακυρώσεις δρομολογίων προχώρησε η Hellenic Train κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για...

Πρωτοφανής πρόκληση! Την ώρα που στέλναμε βοήθεια η Τουρκία εξέδιδε παράνομες NAVTEX!

«Απαγόρευση»... ελληνικών ασκήσεων σε Κρήτη και Χίο

Νέο ναυάγιο στη Λέσβο με 4 νεκρούς και 16 διασωθέντες: 41 άτομα ήταν πάνω...

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης και εντοπισμού των μεταναστών

Νοσοκομεία χωρίς παιδίατρο στην Αργολίδα – Επιστολή στον Μητσοτάκη από πατέρα δύο παιδιών

Σε τραγικό σημείο έχει περιέλθει η κατάσταση με την έλλειψη παιδιάτρων στο νομό Αργολίδας,...

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας

Δριμύτατο κρύο και πάγος στα βόρεια προάστια

Έλενα Ράπτη: «9 στις 10 η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων προέρχεται από το οικείο περιβάλλον»

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, με την βουλευτή, Έλενα...

Μπάτε, σκύλοι, αλέστε! Απίστευτες καταγγελίες της Όλγας Μαλέα για την περιπέτεια στο Α.Τ. Αμπελοκήπων

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μέσω facebook η Oλγα Μαλέα, ισχυριζόμενη ότι πρόσφατα, όταν...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ συγκλόνισε την Τουρκία: Δεκάδες νεκροί, αγνοούμενοι και παγιδευμένοι

Έπεσαν κτίρια και πολυκατοικίες - Ο τραγικός Ερντογάν έστειλε στους πολίτες τις... «καλύτερες ευχές» του!

Μαριάννα Οικονόμου: Δείτε την κόρη του Δημήτρη Οικονόμου και της Αλεξίας Κουλούρη

O Δημήτρης Οικονόμου είναι ένας πολύ γνωστός και καταξιωμένος...

H πανσέληνος «βρυχάται» – Οι προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου Λίτσας Πατέρα

Στις 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον 16ο 40’ του...

«Κούρεμα» σκάνδαλο στα χρέη των καζίνων του Πηλαδάκη!

Σκιές στο επενδυτικό σχήμα που διαμορφώνεται για να αναλάβει τη διαχείρισή τους - Περίεργες φήμες ακούγονται στην αγορά, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει

Εικόνες βγαλμένες από την κόλαση μετά τον σεισμό σε Τουρκία – Συρία! Φόβοι για πάνω από 10.000 νεκρούς

Κατέρρευσαν 2.800 κτήρια - Άνθρωποι εκλιπαρούν για βοήθεια κάτω από τα συντρίμμια - Η βοήθεια που στέλνει η χώρα μας

Τραγωδία στην Ηλεία: Άφησε την τελευταία της πνοή 13χρονη, που είχε υψηλό πυρετό

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την τραγωδία που σημειώθηκε...

Προκαλεί το πανελλήνιο ο Κώστας Χατζηδάκης με ελεεινά βίντεο στο TikTok

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελίσσεται σε μία από τις πλέον...
spot_img

NEWSROOM