Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Υπόθεση Λιγνάδη: Σοκάρει η τρίτη καταγγελία βιασμού στο “κολαστήριο” του Μεταξουργείου

Σήμερα κρίνεται η τύχη δεύτερου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό

Σοκάρει η τρίτη κατά σειρά καταγγελία βιασμού άνδρα από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στο σπίτι του “κολαστήριο” στο Μεταξουργείο.

Η τρίτη κατά σειρά μήνυση υποβλήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αναμένεται να συσχετιστεί στη δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, με επέκταση του σε βάρος του κατηγορητηρίου.

Για τις δύο πρώτες καταγγελίες, έχει προφυλακιστεί ο σκηνοθέτης-ηθοποιός στις φυλακές Τρίπολης για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Ο τρίτος κατά σειρά καταγγέλλων που έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, φέρεται να βιάστηκε το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής υποστηρίζει πως γνώρισε το Δ. Λιγνάδη σε πλατεία του Μεταξουργείου και πως ο σκηνοθέτης τον κάλεσε στο διαμέρισμά του.

Του προσέφερε ναρκωτικά και τον βίασε

Ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση στο σπίτι. Τότε ο σκηνοθέτης του προσέφερε ναρκωτικά και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, διαπίστωσε πως έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και επιτέθηκε φραστικά στον σκηνοθέτη.

Ο Λιγνάδης τον απείλησε πως αν αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην Αστυνομία ότι προσπάθησε να τον κλέψει.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του Δ. Λιγνάδη. Αλέξης Κούγιας, αμφισβήτησε την αξιοπιστία της νέας μήνυσης εναντίον του εντολέα του.

«Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις 2 προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια. Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις. Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη” αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Σήμερα κρίνεται υπόθεση βιασμού με δράστη δεύτερο ηθοποιό

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελική Αρχή ως προς την τύχη του δεύτερου ηθοποιού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει ο μηνυτής και ο ηθοποιός ο οποίος αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ