Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου έστελνε γυμνές πόζες του σε ανηλίκους

Σάλος στο Βόλο μετά τις καταγγελίες

Must Read

Ο εφιάλτης της πιθανής κακοποίησης των παιδιών τους χτύπησε την πόρτα πολλών οικογενειών στον Βόλο, που αναστατώθηκαν από τις καταγγελίες που έκαναν στην Αστυνομία οι γονείς δύο ανηλίκων, ότι ο φροντιστής της ακαδημίας ποδοσφαίρου στην οποία πήγαιναν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τους!

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν δύο γονείς κατήγγειλαν τον νεαρό άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών. Ωστόσο, σύμφωνα με το magnesianews.gr, το θέμα απασχολεί από το τέλος Ιανουαρίου τον αθλητικό σύλλογο στον οποίον ανήκει η ακαδημία, καθώς τότε έγινε αντιληπτό ότι ο φροντιστής έστειλε γυμνές φωτογραφίες του σε παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους! Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι διακόπηκε άμεσα η συνεργασία μαζί του και μάλιστα πολύ καιρό πριν ασχοληθεί με την υπόθεση η Αστυνομία.

Ξεκίνησε έρευνα

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου άρχισε έρευνα με το που υποβλήθηκε η καταγγελία των γονέων των δύο παιδιών και εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, που απασχολούνταν ως φροντιστής ή και βοηθός προπονητή της ομάδας. Για την ώρα στοιχειοθετείται μόνον η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του νεαρού και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, αλλά για να αποσταλεί στην Εισαγγελία αναμένεται να δώσουν καταθέσεις και οι γονείς άλλων ανήλικων αθλητών, που ίσως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στα παιδιά τους και αν έλαβαν άσεμνες φωτογραφίες στα κινητά τους.

Παράλληλα, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται και η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων για τον φροντιστή, καθώς στο τηλέφωνό του εντοπίστηκε η φωτογραφία ενός ανήλικου αγοριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This