Αυτά είναι τα βίντεο που «αθωώνουν» τον «Ινδιάνο»! (video)

Τον δείχνουν να πηγαίνει σε ένα πάρκο στην Ελευσίνα, την ώρα που τον «είδαν» στη Νέα Σμύρνη

Must Read

Δυο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του 30χρονου Ελληνοϊρακινού, γνωστού με το παρατσούκλι «Ινδιάνος», ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση στον αστυνομικό της ομάδας «Δράση» στα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Παράλληλα, με αφορμή τα συγκεκριμένα βίντεο, στα οποία ο κατηγορούμενος φέρεται ότι το επίμαχο απόγευμα της Τρίτης 9 Μαρτίου βρισκόταν στην Ελευσίνα, ο συνήγορος του 30χρονου προσωρινά κρατούμενου, κ. Παύλος Σαράκης, εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Βίντεο με τον «Ινδιάνο» να παίζει μπάσκετ στην Ελευσίνα μισή ώρα πριν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: «Σήμερα δημοσιοποιούμε ένα video από το πάρκο στο “Λιμανάκι” της Ελευσίνας, με το οποίο επαληθεύονται πλήρως οι ισχυρισμοί του εντολέα μας, αλλά και των μαρτύρων, ότι την Τρίτη 9 Μαρτίου, κατά τον επίμαχο χρόνο βρισκόταν στην Δ. Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη». Τα βίντεο όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση, προέρχονται από ένα εστιατόριο – ταβέρνα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το πάρκο της Ελευσίνας.

Όπως τονίζεται, οι συνήγοροι έχουν στην διάθεσή τους «το βιντεοληπτικό υλικό που καλύπτει ολόκληρο το χρονικό διάστημα από τις 18:00 έως τις 22:00 της 09/03, δηλαδή της ημέρας των επεισοδίων. Το πρώτο δείχνει τον 30χρονο να μπαίνει σε πάρκο στην Ελευσίνα, φορώντας μία μαύρη φόρμα, ένα σκουρόχρωμα φούτερ και ένα μπλε γιλέκο με γκρι λεπτομέρειες, όπως ακριβώς τον είχαν περιγράψει και οι μάρτυρες στις καταθέσεις τους. Η ώρα είναι 18.21».

  • Δείτε το πρώτο βίντεο:

Το δεύτερο βίντεο τον δείχνει να βγαίνει από το πάρκο στις 18:45, μαζί με τους φίλους του. Σε όλο το ενδιάμεσο διάστημα, όπως επιβεβαιώνεται από το βίντεο, ο κατηγορούμενος και οι φίλοι του συνεχίζουν να παίζουν στο ίδιο σημείο. Όταν φεύγουν από το πάρκο κατευθύνονται προς το σπίτι ενός εκ των φίλων του, όπου παραμένουν μέχρι τις 19:20-19:30, όπως ακριβώς είχαν καταθέσει και οι ίδιοι ως μάρτυρες ενώπιον της Ανακρίτριας.

  • Δείτε το δεύτερο βίντεο:

«Ανθρωπίνως αδύνατο»

Όλα αυτά, όπως αναφέρουν, διαδραματίζονται στην Ελευσίνα, με την επίθεση εναντίον του αστυνομικού να σημειώνεται στις 7.15 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη. Με άλλα λόγια, θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχει προλάβει να φτάσει από την Ελευσίνα στην Νέα Σμύρνη.

Τέλος, σημειώνουν ότι το βίντεο αυτό αποτελεί «περίτρανη απόδειξη όσων διατρανώνει ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή της άδικης εμπλοκής του, ήτοι πως όχι μόνο δεν πήρε μέρος στα επεισόδια, αλλά πως δεν ήταν καν στην πλατεία της Ν. Σμύρνης εκείνη τη μέρα. Επιβεβαιώνει πλήρως τις καταθέσεις των πέντε (5) μαρτύρων υπεράσπισης και αποδεικνύει πως η “κατάθεση” του ψυχικά ασταθούς γαμπρού του, ο οποίος την έχει ανασκευάσει μέχρι σήμερα ήδη 4(!) φορές, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας», τονίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This