Σοκ στο Πήλιο με το διπλό φονικό – Έσφαξε τα δυο νεαρά αδέρφια! – Έπιασε σε μπλόκο τον δολοφόνο η ΕΛΑΣ

Ξεψύχησαν η 25χρονη και ο 30χρονος αδερφός της από τις θανατηφόρες μαχαιριές!

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί στο Πήλιο και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα, μετά την δολοφονία των δυο αδερφιών μέσα στο σπίτι τους!

Το διπλό φονικό, που έχει σοκάρει όλη την περιοχή, έγινε περίπου στις 8 το βράδυ. Και η αστυνομία αναζητά ως δράση έναν άντρα που ήταν ο πρώην άντρας της νεαρής κοπέλας που την έσφαξε! Ο δράστης μπήκε στο σπίτι των δυο αδερφών και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η 25χρονη κοπέλα δέχτηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο 30χρονος αδερφός της στην κοιλιά και στην καρδιά. Τα δυο αδέρφια ξεψύχησαν μέσα στο σπίτι τους, σε λίμνη αίματος. Ο δολοφόνος τους εξαφανίστηκε και η ΕΛΑΣ «χτενίζει» όλη την περιοχή για να τον βρει.

Κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία τον δολοφόνο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πριν από λίγο, μετά από άγρια καταδίωξη, ο δολοφόνος της Μακρινίτσας που αφαίρεσε τις ζωές δύο νεαρών αδερφών. Ο δολοφόνος έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Πηλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This