Σοκ στην Κυπαρισσία! Μπούκαρε σε κατάστημα και εκτέλεσε εν ψυχρώ 39χρονο επιχειρηματία (video)

Must Read

Τη στιγμή που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις στη στυγερή δολοφονία των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα, ένα νέο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία, προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Ένας 39χρονος οικογενειάρχης και πατέρας ενός παιδιού που διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο της πόλης, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός 72χρονου άνδρα το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Best TV, ο 39χρονος καταστηματάρχης φέρεται ότι λογομάχησε με τον 72χρονο άνδρα, πιθανότατα για κάποιο λογαριασμό ή όπως αναφέρουν άλλοι μάρτυρες ο καβγάς ξεκίνησε επειδή ο ηλικιωμένος δεν φορούσε μάσκα.

Φωτογραφία: TharrosNews

Όλα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος εργαζόταν ως λαχειοπώλης στο παρελθόν, μπήκε στο κατάστημα του 39χρονου και ανάμεσα τους ξέσπασε καβγάς. Ο 72χρονος αποχώρησε και λίγη ώρα αργότερα μπούκαρε στο κατάστημα με τα ηλεκτρονικά είδη που διατηρούσε ο νεαρός άνδρας, κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο. Ο ηλικιωμένος σημάδεψε και πυρβόλησε τον 39χρονο εν ψυχρώ.

Φωτογραφία: TharrosNews

Ο άτυχος καταστηματάρχης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτωντας στα τραύματά του. Ο ηλικιωμένος άνδρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας ενώ έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This