Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο (video)

Πάγωσε το πανελλήνιο με την στυγερή εκτέλεση του δημοσιογράφου του Star

Must Read

Ενέδρα θανάτου έστησαν σε δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες μια μηχανή με δύο άτομα που φορούσαν κράνη, πέρασε έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Άνινου το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ ο δημοσιογράφος είχε επιστρέψει από τηλεοπτική εκπομπή στο Star. Ο ένας από τους δύο πυροβόλησε και σκότωσε τον δημοσιογράφο.

Το θύμα δέχτηκε 6 σφαίρες ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Πιθανολογείται ότι το όπλο τον εκτελεστών είχε σιγαστήρα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ενώ το σπίτι του δημοσιογράφου έχει αποκλειστεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Ασθενοφόρο βρίσκεται έξω από το σπίτι του δημιοσιογράφου Γιώργο Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ με μεγάλη πείρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ, είχε καλύψει σημαντικές υποθέσεις κατά την μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στις εφημερίδες Απογευματινή και Ελεύθερος Τύπος, στον Αnt1 και sτο Star, ενώ ήταν ιδιοκτήτης- διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr και το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν στην εκπομπή «Aλήθειες με τη Ζήνα». Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η είδηση της δολοφονίας του «πάγωσε» το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει σοκ στους κόλπους της δημοσιογραφίας. Είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά που δολοφονείται ένας δημοσιογράφος, καθώς τον Ιούλιο του 2010, εκτελεστές σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια που εργαζόταν στο Πρώτο Θέμα, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Σοκ προκάλεσε και η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου έξω από το σπίτι του, τον Ιούλιο του 2020, όταν δέχθηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και το στήθος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This