Δευτέρα 17/5/2021

Ετοιμάζεται να επικαλεστεί (πάλι) ασθένεια ο Φουρθιώτης για να γλιτώσει τα κάγκελα!

Συνεχίζει να γελοιοποιεί το «σύστημα»!

Ο άνθρωπος που πλήρωνε εγκληματίες για να του βάζουν βόμβες και να τον πυροβολούν τη μάντρα, και ισχυριζόταν ότι του επιτίθεται η 17 Νοέμβρη, ετοιμάζεται να συνεχίσει την φαρσοκωμωδία που δεν προσβάλλει μόνο τις αρχές, αλλά το ίδιο το πολίτευμα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, προκειμένου να γλιτώσει την προφυλάκιση, ο Μένιος Φουρθιώτης θα επικαλεστεί «αιφνίδιο πρόβλημα υγείας» ώστε να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Με διπλή κουκούλα και χειροπέδες ο Φουρθιώτης στην Ευελπίδων (video)

Το ίδιο θέατρο είχε παίξει προ καιρού όταν καταδίωκε με αισχρό τρόπο δημοσιογράφους που του ασκούσαν κριτική, καταθέτοντας σωρεία μηνύσεων εις βάρος τους και απαιτώντας την αυτόφωρη σύλληψη τους. Μεταξύ των μηνυθέντων – και αυτό έχει μεγάλη σημασία – βρίσκονταν τόσο ο δολοφονημένος Γιώργος Καραϊβάζ, ο Κώστας Βαξεβάνης που έχει καταγγείλει ευθέως συμβόλαιο δολοφονίας εις βάρος του από τον παρουσιαστή και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Espresso. Που ήταν η πρώτη εφημερίδα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Φουρθιώτη.

Διαβάστε ακόμα: Βαρύτατες οι κατηγορίες για τον Μένιο Φουρθιώτη!

Τώρα όμως, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, θα ακολουθήσει καταιγισμός μηνύσεων σε όσους είχαν στήσει αυτή την βιομηχανία ψευδών καταμηνύσεων για να κρύψουν τα εγκλήματα του παρουσιαστή. Θα κατατεθούν και αναφορές σε θεσμικούς παράγοντες που με την περίεργη συμπεριφορά τους υπέθαλψαν αυτή την εγκληματική δραστηριότητα.

Είναι βέβαιο ότι ο παρουσιαστής είχε ισχυρές πλάτες και έκανε όσα έκανε. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν μέχρις ενός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ