Δευτέρα 17/5/2021

Σκότωσε τον υπάλληλο του κέντρου Υγείας Καλυβίων επειδή πίστευε ότι του είχε κάνει μάγια 

Είχε διαφύγει στην Αλβανία με τη μητέρα του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων την 23η Δεκεμβρίου 2020.

Ο 60χρονος Δ.Μ. που εργαζόταν στη γραμματεία του Κέντρου Υγείας και ήταν οικογενειάρχης με δύο παιδιά είχε βρεθεί νεκρός από συναδέλφους του στο υπόγειο πάργκινγκ, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Δράστης, όπως αποδείχτηκε, ήταν ένας 32χρονος εισοδηματίας ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το θύμα και σύζυγός του η οποία ήταν διαχειρίστρια, τον έκλεβαν στα κοινόχρηστα. Ο νεαρός δολοφόνος ο οποίος έκανε εμμονικές σκέψεις, κατέθεσε ότι το ζευγάρι του έκανε μάγια και πώς αφότου τον εκτέλεσε, όλα λύθηκαν: «Μου έκαναν μάγια. Τον σκότωσα και μετά από αυτό, όλα είχαν φύγει…» δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Με το αυτοκίνητο της μητέρας του

Ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι είχε στήσει το σχέδιο εκτέλεσης και αφού προμηθεύτηκε ένα όπλο από τη τη μαύρη αγορά του Μενιδίου, έβγαλε τις πινακίδες από το όχημα της μητέρας του και ακολούθησε το θύμα το πρωί που πήγαινε στην εργασία του. Μόλις ο 60χρονος έφτασε στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο 32χρονος τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Η δολοφονία του 60χρονου άνδρα έμοιαζε στην αρχή με συμβόλαιο θανάτου ωστόσο, κατά την διάρκεια των ερευνών, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι το θύμα ήταν ένας ήσυχος οικογενειάρχης που δεν είχε ύποπτο παρελθόν, παρά μόνο κάποιες προστριβές με τον 32χρονο ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι γείτονές του. Ο 32χρονος όμως είχε εξαφανιστεί.

Μετά από έρευνες, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο δράστης είχε διαφύγει στην Αλβανία μαζί με τη μητέρα του η οποία μάλιστα φέρεται να γνώριζε το έγκλημά του. Η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές κατάφερε να τον εντοπίσει και συλλάβει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ