Νεκρός 54χρονος επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο – Είχε ξαναγίνει απόπειρα εναντίον του, αλλά σκότωσαν τη σύζυγό του (video)

Μαφιόζικη εκτέλεση

Must Read

Ένας επιχειρηματίας από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, ο οποίος προ μηνών είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων στην πόλη της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το zantereport.gr ο 54χρονος Ντίμης Κορφιάτης δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του λογιστή του. Δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο με αυτόματα όπλα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πέρυσι, ο δολοφονημένος επιχειρηματίας, φέρεται να είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος δύο Αλβανών ποινικών και ενός επίορκου αστυνομικού, που είχαν κατηγορηθεί για κλοπή 550.000 ευρώ από τον τότε δήμαρχο Ζακύνθου.

Όπως ανέφερε ακόμα μετά την περσινή επίθεση η «Καθημερινή», είχαν προκύψει επαφές του με άτομα που κατηγορήθηκαν ως οι αυτουργοί της δολοφονίας του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, τον Αύγουστο του 2017 στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το edolio5.blogspot.com το παρελθόν του 54χρονου ήταν αρκετά βαρύ με συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών, όπως επίσης και σε δολοφονία τον Απρίλιο του 2004 στα Πατήσια της «Βασίλισσας» των οίκων ανοχής  Βάιας Ζήση, η οποία είχε ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο. Στην υπόθεση αυτή είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός αλλά αθωώθηκε.

*video από ionian channel

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This