Άγνωστος προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη – Καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Οργισμένος ο πατέρας της μαθήτριας ανέβασε τη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Μόλις λίγες ώρες μετά την είδηση της σύλληψης ενός 44χρονου άνδρα που βίασε 15χρονη μαθήτρια στη Λιβαδειά, μια νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ένας άγνωστος άνδρας στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να πείσει μια ανήλικη μαθήτρια να μπει στο όχημά του. Μάλιστα όταν εκείνη του αρνήθηκε, ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με το αυτοκίνητό τους.

Όπως καταγγέλλει η 16χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, το πρωί της Δευτέρας κατευθυνόταν προς το Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης όταν έχασε το λεωφορείο που παίρνει συνήθως και τελικά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 28. Η μαθήτρια κατέβηκε σε μια στάση και πέρασε από ένα καφέ για να ρωτήσει οδηγίες για το πώς να φτάσει στο σχολείο της αφού δεν γνώριζε καλά την περιοχή.

«Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ»

Η μαθήτρια ρώτησε έναν άνδρα που καθόταν στο σημείο αν γνωρίζει πώς θα φτάσει από στο σχολείο της κι εκείνος της απάντησε: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η ανήλικη αρνήθηκε και έφυγε χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα.

Λίγο πριν φτάσει στο σχολείο της συνειδητοποιήσε ότι ο άγνωστος άνδρας που από το καφέ την ακολουθούσε με το όχημά του. Αφού την πλησίασε, της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Έντρομη η κοπέλα απομακρύνθηκε τρέχοντας και επέστρεψε στο καφέ απ όπου ειδοποίησε και τον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης έσπευσε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών όπου κατέθεσε μήνυση για κατά αγνώστου. Η κάμερα του καφέ κατέγραψε τον άγνωστο άνδρα και το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο πατέρας οργισμένος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του δράστη από καρέ του βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This