Κομμωτής ο 45χρονος που έκαψαν ζωντανό στην Κατερίνη – «Αυτός που σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί»

Ταυτοποιήθηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ξεσπά η αδερφή του

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κατερίνης μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή που βρίσκονται τα νεκροταφεία της Καλλιθέας.

Ένας περιπατητής ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν βρήκε το πτώμα ενός άνδρα απανθρωκωμένο, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα πίσω από την περιοχή των νεκροταφείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η σορός ταυτοποιήθηκε και ανήκει σε έναν 45χρονο κομμωτή ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα από την Αυστραλία και φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά. Το θύμα κάηκε ζωντανό από τον δολοφόνο του.

H οικογένεια του αναζητούσε τον 45χρονο κομμωτή από την Δευτέρα όμως εκείνος παρέμενε άφαντος. Η αδερφή του θύματος δήλωσε ότι η οικογένεια τον έψαχνε αγωνιωδώς: «Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα» δήλωσε στο newsit.gr. «Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια. Αυτός που έκαψε και σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί» ξέσπασε η αδερφή του θύματος.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης ανέλαβε τη διερεύνηση του φρικιαστικού εγκλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This