Συνελήφθη ο δολοφόνος του 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη! Ομολόγησε τα πάντα

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του άτυχου άνδρα

Must Read

Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα τον 45χρονο κομμωτή στην Κατερίνη!

Δράστης είναι ένας 58χρονος γείτονας του άτυχου Γιάννη, που βρέθηκε απανθρακωμένος, με κουκούλα στο κεφάλι, πυροβολημένος στο μάτι και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα».

Ο 58χρονος ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς και αποκάλυψε πως το κίνητρο του άγριου εγκλήματος ήταν οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα λόγω ναρκωτικών. Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν σύντομα στον δράστη, καθώς από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι αφορμή ήταν οικονομικές διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου άνδρα

Συντετριμμένος  μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή. Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του Γιάννη είπε: «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».
Όπως αποκάλυψε  ο κ. Αγγέλου «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως τόνισε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά. Όταν γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This