Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον συζυγοκτόνο

Για «άνθρωπο χωρίς αναστολές» κάνει λόγο η Εισαγγελία στο σκεπτικό του εντάλματος σύλληψης

Must Read

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα δύο πλημμελήματα για τα οποία ασκήθηκε δίωξη στον 33χρονο είναι ψευδής καταγγελία και ψευδής κατάθεση κατ εξακολούθηση.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης γιατί σύμφωνα με την Εισαγγελία θεωρείται ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, ενώ στο σκεπτικό αναφέρεται ότι πρόκειται για «άνθρωπο χωρίς αναστολές και ύποπτος νέων αξιόποινων πράξεων».

Από ώρα σε ώρα αναμένεται στην Εισαγγελία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This