«Μετάνιωσα» λέει ο πιλότος μετά το θέατρο – Ζητάει την επιμέλεια του μωρού

Must Read

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Μετά από θέατρο 37 ολόκληρων ημερών και εκφράσεις τύπου «έχω εμπιστοσύνη στην αστυνομία ότι θα βρουν τους δράστες» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που μετά από 7 ώρες ανάκριση στη ΓΑΔΑ, «λύγισε« και ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τη σύζυγό του και σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, τώρα δηλώνει μετανιωμένος!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλαβε την εκπροσώπησή του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη και την στάση που κράτησε, ενώ ταυτόχρονα ζητάει παραδειγματική τιμωρία.

Ο άνθρωπος που με παγωμένο βλέμμα βγήκε από τη μεζονέτα της φρίκης, με τις πρώτες λέξεις που βγήκαν από τα χείλη του να μην «πάθει κανένας άλλος ότι έπαθε εκείνος», ο άνθρωπος που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της γυναίκας του στην κηδεία της, ο άνθρωπος που ζητούσε από τις αρχές να πιάσουν τους δολοφόνους της συζύγου του και αγκάλιαζε την πεθερά του, τώρα ζητάει και την επιμέλεια του παιδιού του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 33χρονου πιλότου, Βασίλη Σπύρου, ο εντολέας του δηλώνει… συγκλονισμένος και ξαλαφρωμένος από την ομολογία του. Όπως ανέφερε μάλιστα, ο κατηγορούμενος δεν είναι σε καλή κατάσταση και ζήτησε να προθεσμία να απολογηθεί για την Τρίτη 22 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η  Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του  για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου και δίωξη για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας και ψευδούς κατάθεσης κατ εξακολούθηση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This