Χειροπέδες σε ζευγάρι που «σούφρωνε» κινητά από το Νοσοκομείο Χανίων

Άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα, όμως έγιναν γρήγορα αντιληπτοί

Must Read

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός άνδρας και μιας γυναίκας προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Χανίων, άνδρες της Ασφάλειας Χανίων.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες, που βρίσκονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, κατάφεραν να αρπάξουν δύο κινητά τηλέφωνα, από συνοδούς των ασθενών, ωστόσο, έγιναν γρήγορα αντιληπτοί.

Στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους οι συσκευές και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τρίτο κινητό τηλέφωνο που επίσης είχαν αρπάξει στις 2 Ιουνίου από το Νοσοκομείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Χανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This